Pirelli Winter 210 Sottozero Serie 2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Winter 210 Sottozero 2 blinkt uit in:

  • Ideaal voor sportieve auto’s
  • Grip op natte wegen
  • Tractie op sneeuw en ijs
  • Remprestaties
  • Weerstand tegen aquaplaning

Pirelli Winter 210 Sottozero Serie 2

De Pirelli Winter 210 Sottozero 2 (soms gespeld als de Winter 210 Sottozero II of de Winter 210 Sottozero S2) is een winterband voor luxe auto’s met veel vermogen. Het is een high-performance winterband die evenwichtige sportieve prestaties, een korte remweg en trekkracht bij sneeuw en ijs oplevert.

De Pirelli Winter 210 Sottozero 2 is dé winterband voor bestuurders die extreem veel van hun banden eisen. Hij garandeert de beste prestaties op zowel droge als natte wegen. En bij sneeuw en ijs. Zijn de temperaturen lager dan 7 graden Celsius? Dan presteert deze band beter op het gebied van aquaplaning dan een zomerband.

Deze band wordt onder andere aanbevolen voor de volgende sportieve automerken: Alfa Romeo, Aston Martin, Bentley, BMW, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Mercedes en Porsche.

Twee zones

De Pirelli Winter 210 Sottozero 2 heeft een asymmetrisch loopvlakprofiel dat in 2 afzonderlijke zones is onderverdeeld. De buitenste zone heeft stijve en ver uit elkaar geplaatste blokken die goede grip op sneeuw bieden. De binnenste zone zorgt voor een snelle en doeltreffende afvoer van overtollig water.

IBS-technologie

IBS staat voor Interactive Brickwork Siping. Dat is een gepatenteerde technologie voor de constructie van de lamellen. Hiermee heb je een betere grip voor meer tractie en betere remprestaties. Ook is de autoband voorzien van Temperature Dynamic Compound, dat zich automatisch aan de buitentemperatuur aanpast. Daarmee rijd je in de herfst en het voorjaar ook veilig met deze winterbanden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Winter 210 Sottozero Serie 2

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be