Pirelli Winter Sottozero 3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Sottozero 3 blinkt uit in:

  • Perfecte grip
  • Trekkracht op sneeuw en ijs
  • Lange levensduur
  • Remprestaties
  • Bescherming tegen aquaplaning

Pirelli Winter Sottozero 3

Het kan niet missen: de Pirelli Winter Sottozero 3 is een echte high performance winterband, voor middenklassers en luxe, sport auto’s. Het is de derde generatie van de Pirelli Sottozero-serie. Deze banden worden soms ook aangeduid als de Pirelli Sottozero 3 of de Pirelli Winter Sottozero Serie 3.

‘Sottozero’ betekent in het Nederlands ‘onder nul’. Deze winterband voelt zich bij dergelijke temperaturen goed op z’n plek. De Pirelli Sottozero 3 plaatst rijplezier ook in de winter op de eerste plek. Daarnaast is het een veilige en comfortabele band.

Deze winterband is onder andere populair bij bestuurders van de Nissan Qashqai.

Tests winterbanden

De Pirelli Sottozero 3 heeft meerdere winterbandentests ondergaan. Hieronder zie je de uitslagen van een aantal van deze tests.

Winterbanden testen:

ANWB 2013 (Winterbanden test 225/45 R17) (10e plaats)

Veilig en comfortabel

De Pirelli Sottozero 3 van Pirelli bevat een mengel met silica, wat het loopvlak erg veilig maakt. Daarnaast zijn de blokken in het profiel zo ontworpen dat ze zorgen voor stijfheid en tractie op besneeuwde wegen. De variabele blokken gaan afrolgeluid tegen. Met de unieke Snow Trap-randen op de groeven kan deze winterband zich beter in de sneeuw vastgrijpen. Dat zorgt voor extra grip onder extreme omstandigheden.

Goede winterband

De Pirelli Sottozero 3 is gewoon een goede performance winterband. Pirelli heeft veel ervaring met het maken van veilige en comfortabele winterbanden die onder extreme omstandigheden blijven presteren. Daarvoor heeft het Italiaanse bedrijf veel ervaring opgedaan in de autosport. Met de Pirelli Winter Sottozero 3 bespaar je ook op brandstof en daarmee op de CO2-uitstoot.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je je banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Winter Sottozero 3

17 Inch

18 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be