Superia Ecoblue Van

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

Superia Ecoblue Van

Met de Superia Ecoblue Van kies je voor een betrouwbare zomerband, waarmee je in alle zomerse omstandigheden probleemloos de weg op kunt. Deze band is namelijk volledig ontwikkeld voor de lichtere seizoenen. Zowel in droog als nat weer ben je met de Superia Ecoblue Van verzekerd van een comfortabele, veilige rit. Daarbij is de tractie op elk wegdek zeer goed, net als de bescherming tegen aquaplaning. Ook blijven de brandstofkosten laag zonder dat de prestaties eronder lijden. Dus welke rijstijl je ook hebt, de Superia Ecoblue Van biedt alles wat je van een top zomerband mag verwachten. Daarmee is deze zomerband ook voor jou een verstandige keuze.

De beste voor bestelwagens

De Superia Ecoblue Van is bij uitstek geschikt voor bestelwagens in de kleinere en middenklasse. In alle opzichten is deze band afgestemd op de bijzondere eisen die het bestelverkeer stelt aan dagelijks transport. Je wilt dat jij en je lading altijd veilig hun plaats van bestemming bereiken. Bovendien zoek je een band die bestand is tegen intensief gebruik. Zodat je de kosten ook goed onder controle kunt houden. Met de Superia Ecoblue Van kies je voor een band die zich net zo soepel en comfortabel gedraagt in de stad als op de snelweg. Wel zo prettig als je veel onderweg bent.

De betere budgetband

Ben je op zoek naar een band voor de scherpste prijs, die tóch overtuigende prestaties levert? Dan kun je kiezen uit ons ruimte assortiment budgetbanden. De Superia Ecoblue Van behoort tot deze categorie. In de banden van dit merk zijn veel bestaande technologieën verwerkt, die zorgen voor stabiel en betrouwbaar weggedrag. Je bent dus in alle opzichten verzekerd van veiligheid en comfort onderweg. Veel mensen onderstrepen dat door ook bij vervanging weer voor Superia te kiezen.

De highlights van Superia Ecoblue Van

Van de Superia Ecoblue Van hebben we momenteel 3 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 195/65 R16

Bij ons vind je al een Superia Ecoblue Van vanaf € 57,95 per band.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Superia Ecoblue Van

12 Inch

14 Inch

15 Inch

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be