Taurus

De goedkoopste Taurus van België.Gegarandeerd.

Vind je jouw Taurus band toch ergens goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug!

Van kleine stadsauto’s tot krachtige sedans en van bestelbusjes tot stoere terreinwagens: Taurus heeft voor vrijwel elke auto en situatie de band die erbij past. Dus welke auto je ook rijdt, met de banden van Taurus kun je altijd rekenen op een veilige en comfortabele rit. In alle opzichten en onder alle weersomstandigheden voldoen deze banden aan je verwachtingen. Ze zijn ontworpen om maximaal te presteren en wij bieden ze aan voor de allerscherpste prijs!

Vele kilometers rijplezier

Taurus maakt betrouwbare budgetbanden in diverse categorieën, van zomer- tot winterbanden. Ondanks hun scherpe prijs leveren deze banden overtuigende prestaties. Taurus verwerkt dan ook veel bestaande technologieën in haar banden. Grip, tractie, rem- en stuurgedrag zijn bij Taurus dus allemaal dik in orde. Daarnaast scoort Taurus doorgaans gunstig op het vlak van slijtage, verbruik en bandengeluid. Je weet dus zeker dat je in alle opzichten veilig, comfortabel én betaalbaar de weg op kunt.

Welbewuste keuze

De banden van Taurus liggen goed bij autobezitters. Veel mensen onderstrepen dat door ook bij vervanging weer voor Taurus te kiezen. De banden van dit merk komen geregeld goed uit bandentests en staan garant voor vele kilometers onbezorgd rijplezier. Eigenlijk geldt de aanduiding ‘budget’ alleen voor de prijs, maar zeker niet voor de kwaliteit van Taurus banden. Daarmee is de aanschaf van deze banden een slimme keuze.

De selectie van Taurus

Van Taurus hebben we een uitgekiende selectie modellen voor je op voorraad. Momenteel zijn dat banden in 0 modellen. Afhankelijk van het model kun je kiezen uit de volgende maten:

  Bij ons vind je al een Taurus vanaf € 0,00 per band.

  Neem contact op voor meer info of hulp bij het kiezen

  Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook de veelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be