Toyo Proxes C1S

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

Toyo Proxes C1S

Met de Toyo Proxes C1S kies je voor een betrouwbare zomerband, waarmee je in alle zomerse omstandigheden probleemloos de weg op kunt. Deze band is namelijk volledig ontwikkeld voor de lichtere seizoenen. Zowel in droog als nat weer ben je met de Toyo Proxes C1S verzekerd van een comfortabele, veilige rit. Daarbij is de tractie op elk wegdek zeer goed, net als de bescherming tegen aquaplaning. Ook blijven de brandstofkosten laag zonder dat de prestaties eronder lijden. Dus welke rijstijl je ook hebt, de Toyo Proxes C1S biedt alles wat je van een top zomerband mag verwachten. Daarmee is deze zomerband ook voor jou een verstandige keuze.

Perfect voor personenauto’s

De Toyo Proxes C1S is bij uitstek geschikt voor personenauto’s in vrijwel elke klasse. Van compacte stadsauto tot royale sedan: de rijeigenschappen van deze band garanderen je vele plezierige kilometers. Daarbij reageert de band voortdurend op de wisselende rijomstandigheden en het wegdek. Remmen, optrekken, sturen: de Toyo Proxes C1S maakt het je altijd makkelijk. Zo kun je met deze band even goed uit de voeten tijdens korte stadsritten als lange snelwegtrajecten.

Prima prijs/kwaliteit

Zoek je een band die topprestaties levert, maar voor een verrassend betaalbare prijs? Daarvan hebben we een grote selectie voor je klaarliggen! De Toyo Proxes C1S behoort zeker tot deze aantrekkelijke categorie. Toyo streeft ernaar om zoveel mogelijk belangrijke knowhow en innovatie uit de bandenindustrie in haar banden te verwerken. Hierdoor betaal je voor een band uit het middensegment, maar krijg je er altijd meer voor terug. Voor veel rijders die geen zéér extreme eisen stellen aan een band zijn de producten van Toyo een geweldig alternatief.

De highlights van Toyo Proxes C1S

Van de Toyo Proxes C1S hebben we momenteel 101 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 215/55 R16
  • 215/60 R16
  • 225/40 R18
  • 225/50 R17
  • 245/45 R19

Bij ons vind je al een Toyo Proxes C1S vanaf € 72,89 per band.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Toyo Proxes C1S

17 Inch

18 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be