Vredestein Quatrac 3

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Vredestein Quatrac 3 blinkt uit in:

  • Goede grip
  • Korte remweg
  • Wegligging
  • Bochtenstabiliteit
  • Nauwkeurig stuurgedrag

Vredestein Quatrac 3

Dit is de Vredestein Quatrac 3. Een all-seasonband voor personenauto’s waarmee je dus het hele jaar door kunt blijven rijden.

De Vredestein Quatrac 3 is een 4-seizoenenband die met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt. Bij uitstek geschikt voor het gematigde, wisselvallige klimaat dat Noord-West-Europa kenmerkt.

Het profiel is niet-symmetrisch en niet-richtingsgebonden. Het heeft een gescheiden zomer- en winterkant en de band biedt daarmee veiligheid en rijcomfort tijdens alle seizoenen en onder alle weersomstandigheden. Je kunt rekenen op goede rijeigenschappen op een droge en op een natte weg. Tegelijkertijd biedt de band veel grip en een groot lossend vermogen bij barre winterse omstandigheden.

Alle seizoenen

De Vredestein Quatrac 3 is een technisch hoogstaande band die voordelen biedt bij het rijden tijdens elk seizoen. Het beperkte aantal lamellen en de lage airratio zorgen voor een optimaal wegcontact en een goede stuurrespons. De open profielstructuur met de golvende lamellen aan de winterkant van de band zorgt voor perfecte grip op sneeuw en ijs. De uitgekiende constructie is zo samengesteld dat de band weinig geluid maakt. Hij is ook voorzien van het M+S-symbool en het sneeuwvloksymbool. Dat betekent dat de band aan de eisen voldoet om als winterband aangemerkt te mogen worden. Je kunt met deze band dus ook rijden in gebieden waarin winterbanden verplicht zijn. De Vredestein Quatrac 3 heeft daarnaast drie langsgroeven in het loopvlak. Deze groeven zorgen voor een snelle en efficiënte waterafvoer, zodat aquaplaning op natte wegdekken geen kans krijgt.

Evenwichtige eigenschappen

Kies je voor het gemak van het hele jaar door op één set banden rijden? Kies dan voor de allround kwaliteit van de Vredestein Quatrac 3. Met z’n goede grip en tractie, z’n korte remweg, z’n perfecte wegligging en de uitstekende bochtenstabiliteit heb je een band met evenwichtige eigenschappen in handen. Deze Vredestein band is zowel om stalen velgen als aluminium velgen te monteren.

Bestel deze Vredestein Quatrac 3 band nu direct online en profiteer van onze gratis verzending.

De opvolger van deze band is de Vredestein Quatrac 5.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be