Vredestein Quatrac 3 SUV

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Vredestein Quatrac 3 SUV blinkt uit in:

  • Uitzonderlijke stabiliteit
  • Hoog draagvermogen
  • Perfecte grip
  • Waterafvoer
  • Wegcontact

Vredestein Quatrac 3 SUV

De Vredestein Quatrac 3 SUV is een 4-seizoenenband die geschikt is voor – je raadt het al – SUV’s. De basis vormt de kwalitatieve Quatrac 3. De Vredestein Quatrac 3 SUV heeft echter een hoger draagvermogen, waardoor hij geschikt is voor het zware werk onder grote en luxe wagens. SUV vierseizoenenbanden zijn geschikt voor een droog, nat en besneeuwd wegdek.

De Vredestein Quatrac 3 SUV heeft een extra breed loopvlak voor een nog betere wegligging. De band biedt meer stabiliteit, terwijl er niet aan het comfort getornd wordt. Met een dubbele rayon karkaslaag in combinatie met een extra stevige gordel heeft de band meer draagvermogen. Daarmee is deze all-seasonband ook geschikt voor de zwaardere modellen SUV’s.

Het asymmetrische profiel is niet-richtingsgebonden en biedt een gescheiden zomer- en winterkant. Daarmee heb je een uitstekende handling in zowel de zomer als de winter en op een droog, nat en besneeuwd wegdek. Altijd een perfecte grip en veel lossend vermogen. Daarmee ben je met jouw SUV op de verharde weg en tijdens outdoor-omstandigheden altijd veilig op weg. Dit is de favoriete band van mensen die een Hyundai Tucson of Santa Fe rijden of mensen die een Volvo XC90 rijden.

De grote voordelen van de Vredestein Quatrac 3 SUV

Welkom in de wereld van de Vredestein Quatrac 3 SUV, waar hoge eisen aan autobanden worden gesteld. Eisen waartegen deze all-seasonband perfect is opgewassen. Hij beschikt namelijk over een hoog draagvermogen en veel stabiliteit door de rayon karkaslagen en de extra stevige gordelconstructie. Je hebt optimaal wegcontact en je profiteert van een uitstekende stuurreactie door de lage airratio en een laag aantal lamellen aan de zomerkant van de band. De open structuur van het profiel geeft je veel lossend vermogen op sneeuw en ijs en daarnaast heb je altijd grip. De waterafvoer is gegarandeerd door het uitgekiende profiel met de vier centrale langsgroeven. Modder en sneeuw vormen geen enkel probleem. De band is voorzien van het M+S-symbool. Maar ook van het sneeuwvloksymbool, wat jouw garantie is dat je met een volwaardige winterband te maken hebt. Met Vredestein rijd je het hele jaar door onbezorgd in jouw SUV.

Stevig

Twee keer per jaar banden wisselen? Hoeft niet meer met deze all-season krachtpatser. Met de Vredestein Quatrac 3 SUV ga je zowel op skivakantie als op zomervakantie met dezelfde banden. Zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid. De band levert altijd voortreffelijke prestaties en daarmee is het een topper onder de SUV-banden.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Deze band heeft de Vredestein Quatrac 3 SUV vervangen.
De opvolger van deze band is de Vredestein Quatrac 5.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Quatrac 3 SUV

16 Inch

17 Inch

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be