Vredestein Snowtrac 3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Vredestein Snowtrac 3 blinkt uit in:

  • Grip op droge, natte en ijzige weg
  • Hoog comfort
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Uitstekende wegligging
  • Lange levensduur

Vredestein Snowtrac 3

De Vredestein Snowtrac 3 is een winterband voor middenklassers van een van de populaire merken. Veiligheid en design gaan bij Vredestein hand in hand. De Vredestein Snowtrac 3 is hier een treffend voorbeeld van. Deze zeer goede band geeft een robuuste en sportieve uitstraling in de winterperiode en misstaat niet onder jouw wagen.

Het uitgekiend profiel is zorgvuldig samengesteld voor een optimale grip op nat wegdek en meer lossend vermogen op sneeuw en ijs. De band presteert bovengemiddeld onder winterse omstandigheden.

De Vredestein Snowtrac 3 is de favoriete winterband voor bestuurders van onder andere de Peugeot Partner, de Volvo V50, de Ford Focus C-Max, de Mercedes C-klasse en de Peugeot 306 met zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Tests winterbanden

De Vredestein Snowtrac 3 staat hoog in het lijstje met de populairste winterbanden. Het is daarom niet meer dan logisch dat deze zeer goede winterband in veel winterbandentests is meegenomen, waaronder de ANWB winterbandentest. Zie de lijst hieronder voor het resultaat van deze tests.

Winterbanden testen:

ANWB 2014 (Winterbanden test 175/65 R14) (6e plaats)
ANWB 2013 (Winterbanden test 185/60 R15) (8e plaats)
ANWB 2012 (Winterbanden test 165/70 R14) (8e plaats)
ANWB 2012 (Winterbanden test 205/55 R16) (8e plaats)

Veilig de winter door

Vredestein heeft als een van de populaire merken een naam hoog te houden op het gebied van veiligheid. Dat zie je terug in deze Vredestein winterbanden. Het loopvlakcompound van de Vredestein Snowtrac 3 presteert op alle soorten wegdek en biedt weerstand tegen aquaplaning. Maar natuurlijk ook bij echt winterse omstandigheden met sneeuw en ijs.

De rubbermix is sterk verbeterd ten opzichte van z’n voorganger, de Snowtrac 2. Het uitgekiend profiel zorgt voor een optimale grip in de dwarsrichting op een nat wegdek en besneeuwd wegdek. Door de groeven kan sneeuw en ijs worden afgevoerd en biedt daarnaast weerstand tegen aquaplaning. Het uitgekiend profiel draagt ook bij aan een laag afrolgeluid, wat prettig is als je wilt genieten van een rustige rit.

Lange levensduur

Winter na winter levert de Vredestein Snowtrac 3 uitstekende prestaties. Je zult merken dat deze band bijzonder lang meegaat en rijcomfort en veiligheid blijft bieden wanneer je deze nodig hebt. In online recensies roemen veel klanten het betrouwbare en veilige gevoel dat deze banden bieden. Bestel je deze banden online dan maak je een zeer goede keuze.


Test resultaten

Test resultaten

ANWB 2014 (Winterbanden test 175/65 R14) (6e plaats)
ANWB 2013 (Winterbanden test 185/60 R15) (8e plaats)
ANWB 2012 (Winterbanden test 165/70 R14) (8e plaats)
ANWB 2012 (Winterbanden test 205/55 R16) (8e plaats)

De opvolger van deze band is de Vredestein Snowtrac 5.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Snowtrac 3

13 Inch

14 Inch

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be