Vredestein Sprint Classic

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein Sprint Classic blinkt uit in:

  • Korte remweg
  • Lange levensduur
  • Wegligging
  • Hoog comfort
  • Klassieke uitstraling

Vredestein Sprint Classic

De naam zegt het al. De Vredestein Sprint Classic een een sportieve band voor klassieke auto’s. Het is een zomerband die is bedoeld voor temperaturen van 7 graden Celsius en hoger.

De band heeft een klassieke uitstraling die perfect aansluit bij jouw klassieker. De ontwikkelaars hebben oog voor detail, dat zie je in alls bij deze band. Dat gezegd hebbende, is het zeker geen ouderwetse band. Hij zit namelijk bomvol met de nieuwste technologieën. Ook met jouw oldtimer mag je natuurlijk profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van stuurprecisie en veiligheid.

De Vredestein Sprint Classic wordt natuurlijk onder klassieke wagens gemonteerd. Het is onder andere de favoriete band van bestuurders van een Volvo Amazone, een Volkswagen Kever, een MG F, een MG 75 en een Jaguar XK.

Geweldige uitstraling

Maak de uitstraling van jouw klassieke auto compleet met deze band van Vredestein. De Vredestein Sprint Classic is speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van oude auto’s, die scherp letten op details en ontwerp. Daarom hebben we een origineel profiel en klassieke contouren gehandhaafd. De band heeft een stijlvolle gravering aan de zijkanten. Toch is hij voorzien van geavanceerde technieken die het eerste deel van de naam waarmaken: Sprint. In de grotere maten heeft deze band een W-codering voor de snelheidsindex. Dat betekent dat je er maar liefst tot 270 km/u mee kunt rijden.

Het voordeel van klassiek

Vredestein heeft de Vredestein Sprint Classic optimale veiligheid en hedendaags comfort meegegeven door gebruik te maken van hoogwaardige technieken. Het uitgekiende mengsel voor het loopvlak zorgt voor een korte remweg, ook op natte wegen. De innerliner aan de binnenkant van de band zorgt ervoor dat het luchtverlies minimaal is. De stijlvolle zijkanten en het profiel geven de Vredestein Sprint Classic z’n onmiskenbaar klassieke looks, perfect voor klassieke auto’s Deze Vredestein Sprint Classic banden zijn geschikt voor stalen velgen, alswel aluminium velgen.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be