Vredestein Ultrac Cento

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein Ultrac Cento blinkt uit in:

  • Remprestaties op natte weg
  • Subliem design
  • Grip onder alle omstandigheden
  • Laag afrolgeluid
  • Superieure veiligheid inclusief runflat

Vredestein Ultrac Cento

De Vredestein Ultrac Cento is een uitstekende zomerband van Nederlandse bodem, geschikt voor personenauto’s bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. Vredestein ultrac cento banden heeft uitmuntende prestaties op zowel droge en natte weersomstandigheden.

Deze band staat bekend om z’n goede grip op natte wegen. Een echt veilige band die ook nog eens bespaart op brandstof. Met de velgrandbescherming voorkom je stoeprandschade aan jouw mooie velgen. Verder is bijzonder dat het een runflat-band is. Daarmee kun je na een lekke band nog zo’n 80 kilometer met aangepaste snelheid rijden. Een veilig idee, want zo kom je niet stil te staan langs een drukke weg.

De Vredestein Ultrac Cento is door zijn uitmuntende prestaties onder andere favoriet bij bestuurders van de Citroën C4, de Audi A3, A4 en A6 en de Peugeot 206.

Veilig en milieuvriendelijk

De Vredestein Ultrac Cento is stijlvol en lichtgewicht. Vredestein staat garant voor de beste prestaties op natte en droge wegen. Het silicamengsel in de band zorgt voor goede remeigenschappen en extra grip.

Ook heeft de band een minder diep schouderprofiel, waardoor je comfortabeler en stiller rijdt met een lage rolweerstand. Dat is dan weer goed voor een lange levensduur. Overtollig regenwater wordt snel afgevoerd via de vier langsgroeven.

Italiaans design

De naam Cento betekent honderd in het Italiaans. De band is dan ook vormgegeven door het Italiaanse designhuis Giugiaro, ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van het Vredestein-merk. De band staat synoniem voor kwaliteit, prestaties van het hoogste niveau, vernieuwing en topdesign. De zijkant en het profiel van de band zijn daarom ook schitterend als je stilstaat, voornamelijk bij stalen velgen.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Heb je hulp nodig met het online kopen van je banden en vraag je je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden goedkoop online en profiteer van gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Ultrac Cento

17 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be