Klantenservice

Via de website is het bestellen van banden bijzonder eenvoudig. U voert uw maat in, selecteert de band die u zoekt en rekent af met de door u gewenste betaalmethode. BandenExpert streeft naar een perfecte service en klanttevredenheid. 98% Van de bestellingen die voor 12 uur ‘s middags worden geplaatst, worden de volgende werkdag (ma-vr) al geleverd. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben, dan kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt altijd zo snel mogelijk bericht terug.

Meest gestelde vragen

Informatie voor bestellen

 • Dit kunt u doen in 3 stappen: 1. Selecteer uw band. Vul uw bandenmaat op de homepage in. U vindt uw bandenmaat op de zijkant van uw huidige autobanden. Als u de u de gewenste autobanden gevonden heeft kiest u het aantal banden dat u nodig heeft.2. Kies een montagepartner of afleveradres. Wij hebben verschillende montagepartners bij u in de buurt waar u uw autobanden kunt monteren. De autobanden worden direct naar de geselecteerde montagepartner gestuurd. Daarnaast kunt u een eigen afleveradres invoeren. Vervolgens komt u op de bestelpagina waar u uw bestelling kunt afronden.3. Reken veilig af. Onze site is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van beveiliging. De transactie vindt via een beveiligde verbinding plaats.Na uw bestelling: Indien uw banden door een montagepartner gemonteerd worden, dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling een afspraak inplannen. U ontvangt na uw bestelling direct een bevestigingsmail met daarin de gegevens van uw montagepartner.
 • U vervangt uw banden wanneer deze afgesleten zijn tot 1,6 mm profiel of wanneer de band schade heeft. Bijvoorbeeld uitdrogen van de band door weersinvloeden of het raken van een stoeprand kunnen redenen zijn om uw banden voortijdig te vernieuwen. Controleer uw banden regelmatig om ongelukken te voorkomen. Wij raden u aan uw banden bij 2 millimeter te vervangen. Hierna neemt de veiligheid, zeker op nat of glad wegdek, sterk af.
 • Uw bandenmaat staat op de zijkant van uw huidige banden. Hierdoor zijn wij helaas niet in staat om u te vertellen welke bandenmaat u nodig heeft. Op deze manier kunt u uw bandenmaat zelf aflezen:Bekijk de banden van uw auto, u dient zowel de voor- als achterbanden te bekijken. Sommige auto’s zijn namelijk met verschillende bandenmaten op de voor- en achteras uitgerust.Standaard bestaat een bandenmaat uit 3 getallen met een toevoeging. het eerste getal is de breedte van de band, het tweede getal de hoogte en het derde getal de inch maat van het wiel. Een bandenmaat kan er bijvoorbeeld zo uit zien: 195/65 R15. De breedte is in dit geval 195, de hoogte 65 en de inchmaat 15.Achter de bandenmaat staat een toevoeging zoals 92H. Dit cijfer geeft de loadindex en de snelheidsindex aan. De loadindex geeft het maximale draagvermogen van de band aan, de snelheidsindex de maximale snelheid die met de band gereden kan worden. U vindt in het bandenoverzicht welke load- en snelheidsindex waar voor staan.Noteer uw bandenmaat op papier en bewaar deze bij uw autopapieren, zo heeft u uw deze altijd bij de hand.
 • Ja, u kunt verschillende banden onder uw auto monteren. U dient echter altijd dezelfde banden op één as te hebben. Ook de profieldiepte van de band dient aan één as bij beide banden gelijk te zijn. Een combinatie van winterbanden en zomerbanden onder uw auto is echter niet toegestaan.
 • Ja, banden met een hogere loadindex of snelheidsindex kunt u veilig onder uw auto monteren. Houdt u wel rekening met het volgende: Altijd twee dezelfde banden aan één as. Voor winterbanden kunt u een winterband met een lagere snelheidsindex kiezen, kiest u echter wel een snelheidsindex die past bij uw auto. Kijk hiervoor naar de maximale snelheid die voor uw auto is aangegeven in de handleiding van uw auto. Informeer eventueel bij uw dealer.
 • Wanneer u uw producten besteld heeft wordt bij ons automatisch een order aangemaakt en uw producten voorzien van een label met de adresgegevens. Het transportbedrijf haalt meerdere malen per dag de producten af. Uw bestelling zal dus direct na plaatsing afgehaald worden. Het is daarom niet meer mogelijk uw adresgegevens nog aan te passen.
 • Aangezien wij snelheid voor uw bestelling belangrijk vinden, kunt u alleen online afrekenen. De bestelling wordt meteen verwerkt. Uw bestelde producten kunnen daardoor dezelfde dag nog verzonden worden. Afrekenen bij een montagepartner of bij levering is hierdoor helaas niet mogelijk. U kunt kiezen te betalen met de volgende betaalmethoden: – Ideal; een betaalmethode die door verschillende banken ontwikkeld is. U kunt bij deze methode online afrekenen via internetbankieren van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. – Mastercard; Amerikaanse creditcard maatschappij welke u in de mogelijkheid stelt internationale betalingen te doen. – Visa card; Amerikaanse creditcard maatschappij welke u in de mogelijkheid stelt internationale betalingen te doen. – American Express; Amerikaanse creditcard maatschappij welke u in de mogelijkheid stelt internationale betalingen te doen. Of u nu kiest om met creditcard te betalen of een betaalmethode via uw eigen bank, beveiliging is altijd optimaal.
 • Wanneer u Ideal niet bij de betaalmethoden ziet staan kunt u het volgende controleren: 1. gaat mij computer via een proxy server naar internet toe? In dit geval kunt u het op een andere comput 
 • Ja, u kunt uw bestelling eenvoudig via internet plaatsen. Aangezien wij met online betalingen werken kunt u uw bestelling alleen op deze manier plaatsen. De keuze hiervoor is simpel: 1. U weet zeker dat op het moment dat u uw bestelling plaatst, de banden voor u gereserveerd zijn. 2. Kosten worden zo laag mogelijk gehouden, dit komt tot uiting in de prijs. 3. Uw betaling verloopt altijd veilig.
 • Onze site is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van beveiliging. De transactie vindt via een beveiligde verbinding plaats, hierdoor wordt de data gecodeerd verzonden en is door derden onderscheppen onmogelijk.
 • De prijzen die bij de producten vermeld staan zijn het totaalbedrag welke u bij ons afrekent. Verzending is namelijk altijd gratis en de BTW zit al bij de prijs inbegrepen. Wilt u op factuur betalen dan rekenen wij hiervoor de administratiekosten, deze staan op de orderpagina vermeld. Indien u uw banden wilt laten monteren bij één van onze montagepunten komen deze kosten er nog bij, deze betaald u echter niet bij ons maar bij het montagepunt. Een overzicht van deze tarieven staan bij de montagepartners vermeld.
 • De antwoorden op de meeste vragen vindt u op deze pagina. Leest u daarom de informatie goed door. U heeft dan direct antwoord op uw vraag. Heeft u een vraag waar u geen antwoord op kunt vinden? Schroom niet contact op te nemen met onze helpdesk. Onze ervaren en competente medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u goed van dienst zijn.
 • Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Enkele seconden na het plaatsen van de order, wordt de order bij ons doorgevoerd. Uw bestelling wordt in ons magazijn klaargezet en aan de koerier mee gegeven. De koerier haalt meerdere keren per dag de orders af. Heeft u als afleveradres uw eigen adres of een zelf gekozen adres opgeven dan kunt u uw bestelling daar verwachten. Indien u op het moment van levering afwezig bent dan wordt uw bestelling bij de buren geleverd of komt de koerier op een later tijdstip terug. Heeft u een montagepartner geselecteerd dan zenden wij de banden hiernaar toe. In de bevestigingsmail die u heeft ontvangen, staan de contactgegevens van de montagepartner waar de banden naar toe zijn gestuurd. U kunt direct na het plaatsen van uw bestelling contact opnemen met de montagepartner om een afspraak in te plannen. Zodra de bestelde producten daadwerkelijk bij de montagepartner binnen zijn, ontvangt u bericht.
 • Wij leveren autobanden op werkdagen binnen 48uur. Velgen worden binnen 6 werkdagen afgeleverd. Volgens de wettelijke voorwaarden bedraagt de levertijd maximaal 30 dagen, uiteraard duurt levering bij BandenExpert nooit zo lang.
 • Bent u op het moment van levering niet aanwezig dan worden de producten later nogmaals aangeboden. Heeft u nabije buren, dan kiest de koerier er in de meeste gevallen voor om de producten daar af te leveren. U kunt door een notitie op uw deur te hangen een bericht voor de koerier achterlaten. Aangezien de koerier al na het plaatsen van uw bestelling voor uw levering onderweg is kunnen wij geen berichten voor u doorgeven.
 • Wanneer u uw bestelling wilt annuleren dient u ons hiervan op de hoogte te stellen. Laat u het voor aflevering weten dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden, u dient dan wel bij levering de producten te annuleren. Na aflevering kunt u uw bestelling alsnog annuleren, er worden voor afhalen van de producten dan wel kosten in rekening gebracht. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden. Meer informatie over het annuleren van uw bestelling vindt u onder het kopje: Hoe kan ik gebruik maken van het herroepingsrecht?
 • Er zijn twee situaties denkbaar: A) u ontdekt een beschadigde verpakking in het bijzijn van de transporteur B) bij het openen van de verpakking ontdekt u schade• U ontdekt een zichtbaar beschadigde verpakking in het bijzijn van de transporteur Wanneer u tijdens de levering van uw set velgen duidelijke schade aan de verpakking vaststelt, laat de transporteur hier direct melding van maken. Daarnaast dient u ons zo spoedig mogelijk via email op de hoogte te stellen van de beschadiging. Wij zullen direct een procedure starten en u vervolgens inlichten over de gang van zaken. Bewaar in ieder geval de originele verpakking en wacht op onze instructies.De beschadigde producten kunt u aan de koerier weer meegeven op het moment dat u de beschadiging bij levering al constateert.• U ontdekt schade aan uw product na opening van de verpakking Mocht u onverhoopt een beschadigd product in de verpakking vinden dan dient u ons zo spoedig mogelijk via email op de hoogte te stellen van de beschadiging. Vermeldt altijd uw naam, omschrijving van de bestelling, omschrijving van de beschadiging, datum van levering producten en uw telefoonnummer. Wij zullen direct een procedure starten en u vervolgens inlichten over de gang van zaken. Bewaar in ieder geval de originele verpakking en wacht op onze instructies.Leest u voor meer informatie over het recht van retourneren na levering de algemene voorwaarden door.
 • U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.Gevolgen van de herroepingAls u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 • Indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht kunt u de ontvangen artikelen gedurende 14 dagen retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst dat u het product heeft ontvangen of een vooraf door u aangewezen en aan ons bekend gemaakte vertegenwoordiger.
  Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zal u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  • Vermeld in het bovenstaande contactformulier uw factuurnummer. Het factuurnummer vindt u in de bevestigingsmail die u na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen.
  • Vermeld eveneens de naam waarmee u de bestelling geplaatst heeft.
  • Vermeld de datum waarop u de order geplaatst heeft.
  Na ontvangst van uw gegevens wordt er contact met u opgenomen door onze helpdesk. Zij zullen ervoor zorgen dat de artikelen afgehaald worden. Leest u de algemene voorwaarden door voor meer informatie omtrent het herroepingsrecht. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending. Voor het retourneren worden retourkosten in rekening gebracht. Dit geldt ook indien je de banden hebt laten leveren bij een van onze montage partners of gebruik hebt gemaakt van onze mobiele montage service. Afhankelijk van de bandgrootte liggen deze kosten tussen de 25 tot 85 euro per bestelling (bij maximaal 4 banden). Wanneer het een fout vanuit ons betreft zijn de kosten voor het terugsturen voor ons uiteraard. Wij vergoeden geen montage en of bijkomende kosten als bv arbeidskosten. Het bedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug betaald. Deze termijn gaat niet in op het moment dat u de artikelen ontvangt, maar deze termijn gaat in op het moment dat de retour worden gehaald, of aangeeft terug te willen sturen.
  Let op: Wanneer de banden reeds zijn gemonteerd kunnen wij deze niet meer terugnemen en kunt u geen aanspraak meer maken op uw herroepingsrecht. Complete zomerbanden- of winterbandensetjes (gemonteerde winterbanden + velgen) nemen wij niet terug! Retouren worden altijd gecontroleerd. Indien een product beschadigd of incompleet retour wordt ontvangen door ons, terwijl dit niet vooraf is gemeld, kunnen wij u een vergoeding in rekening brengen. Hierbij wordt onderzocht wat de reden van beschadiging is. Het risico van de retourzending ligt bij de consument waarbij u verantwoordelijk bent voor het product tot het moment dat het bij ons is ontvangen.
 • Heeft u onverhoopt toch een klacht over een product of dienst dan kunt u dit bij onze Helpdesk melden. Zij helpen u uiteraard graag verder. U ontvangt na het melden van uw klacht op werkdagen binnen 48 uur een reactie voor ontvangst. Uiterlijk binnen 14 dagen (ingaand op 1 dag na levering) heeft u een inhoudelijke reactie. U kunt uw klacht per mail indienen via info@bandenexpert.be. Voor eventuele geschillen kunt u eventueel ook terecht bij de geschillencommissie Thuiswinkel op www.sgc.nl.
 • Op producten van BandenExpert geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie houdt in dat het product moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Kijkt u voor meer informatie over uw recht op garantie in onze Algemene Voorwaarden, onder Artikel 12.Indien u van mening bent dat de bij BandenExpert gekochte banden niet voldoen aan de kwaliteiteisen nadat deze gemonteerd zijn op uw voertuig, zal de leverancier de degelijkheid van de banden testen. Deze testperiode kan tot 2 maanden in beslag nemen. Stelt de leverancier vast dat de banden niet aan de kwaliteitsnormen voldoen dan zal volledige restitutie van uw aankoopbedrag plaatsvinden.Hebt u vragen of zijn er onduidelijkheden, neemt u dan eenvoudig contact met ons op via: bas@bandenexpert.be Of via: 03 808 15 24 Maandag – Vrijdag van 9:00 – 17:00 uur (lokaal tarief)Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk in behandeling nemen. U ontvangt uiterlijk binnen 2 werkdagen een inhoudelijke reactie van ons.

Informatie over banden

 • De levensduur van banden is afhankelijk van meerdere factoren: 1. Slijtvastheid van de band: banden van zacht rubber slijten sneller dan banden van een harder rubber, deze bieden echter meer grip. 2. Weersinvloeden. Banden raken snel verouderd wanneer deze worden blootgesteld aan weersinvloeden zoals zon of kou. 3. Rijgedrag. Snel optrekken of hard remmen zal de slijtage van banden verhogen.De banden uit ons assortiment zijn uitvoerig gekeurd en getest op kwaliteit. De levensduur van uw autobanden wordt bepaald door verschillende factoren. Wij kunnen in verband met deze factoren geen garanties geven over de slijtvastheid van autobanden. Bekijkt u bandentesten om een beeld te krijgen van de slijtvastheid van verschillende banden en houdt u in uw rijgedrag rekening met de slijtage van uw banden.
 • Ja, dit is bij de meeste montagepartners mogelijk. De prijzen hiervan kunnen per montagepartner varieren en vindt u op de montagepartner pagina.
 • – Bewaar de banden in een droge, koele en donkere ruimte. – Banden met velg raden wij aan liggend op te slaan, banden zonder velg kunt u het beste staand bewaren. – Vermijd ten alle tijden contact met olie, vet of benzine. Uw banden kunt u het beste voor de opslag grondig schoonmaken.
 • Het rijgedrag van banden is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw auto, uw rijstijl en het wegdek. Wij kunnen u daarom geen algemeen beeld geven van het rijgedrag van een band. Op basis van test resultaten kunt u een beeld vormen van de prestaties van een band.
 • Autobanden kunnen per type verschillen. Naast de bandenmaat verschillen de banden van elkaar om aan iedere specifieke vraag te voldoen. Bandenfabrikanten geven markeringen aan de band mee om ze te onderscheiden. In de lijst met verklaringen bandenmarkeringen vindt u een overzicht van alle afkortingen die op uw autoband kunnen voorkomen.
 • Sommige banden hebben een vaste looprichting, aangegeven met een pijl of met een markering voor binnen- en buitenzijde. De montagepartner weet hoe deze banden gemonteerd dienen te worden.
 • U loopt het risico een klapband te krijgen wanneer u met een te lage bandenspanning en een zwaar beladen auto gaat rijden. Wanneer banden verouderd zijn of bij hoge temperatuur is de kans nog groter. Uw bandenspanning regelmatig meten en uw banden af en toe inspecteren op ouderdomsverschijnselen draagt er aan bij dit risico zo klein mogelijk te maken.
 • Alle producten op de site, mits anders aangegeven, zijn in nieuwstaat. Onze producten worden vakkundig opgeslagen waardoor voortijdige veroudering niet mogelijk is. Banden worden, wanneer ze opgeslagen zijn onder de juiste omstandigheden, tot 3 jaar als fabrieksnieuw gezien. Tot 5 jaar worden de banden nog als nieuw beschouwd. De reden hiervoor is dat het materiaal van de banden na productie nog kan uitharden. Dit komt ten gunste van de kwaliteit van de band.
 • Aangezien wij kwaliteit voor onze klanten willen waarborgen, leveren wij geen tweedehands producten. Tweedehands producten kunnen uw rijeigenschappen nadelig beïnvloeden en bieden geen garantie.
 • Ja, in veel gevallen is het mogelijk een andere maat dan uw huidige bandenmaat te selecteren. Aangezien iedere auto anders is kunt u dit het beste navragen bij uw dealer. Een andere bandenmaat kan tevens van invloed zijn op systemen in uw auto zoals ABS of Tractioncontrol.
 • Winterbanden zijn specifiek ontworpen voor hoge prestaties bij lage temperaturen. Wanneer de temperatuur onder de 7 graden Celsius daalt, wordt het rubber van zomerbanden harder. Hierdoor verminderd de grip op het wegdek, dit resulteert in een beduidend langere remweg en verhoogde kans op slippen. Winterbanden zijn gemaakt met een speciaal rubbermengels waardoor deze elastisch blijven. Het unieke profiel van winterbanden biedt daarnaast beduidend meer grip op sneeuw en glad wegdek. Alleen met winterbanden kunt u tijdens de koude maanden rekenen op optimale veiligheid. Het verschil in remweg tussen zomerbanden en winterbanden is bij een snelheid van 50km per uur 8 meter. Dit is ongeveer de lengte van 2 auto’s. Schaf uw winterbanden tijdig aan, vanaf oktober tot maart kunt u in de meeste gevallen winterbanden het beste gebruiken. De temperatuur komt dan geregeld onder de 7 graden Celcius.

Velgen

 • U kunt op de site gedetailleerd aangeven welke auto u heeft, de velgen die daarna getoond worden passen allemaal op uw auto. U kunt in het overzicht van velgen kiezen voor velgen met verschillende waarde. Bijvoorbeeld de ET waarde, welke aangeeft hoever een velg naar binnen of buiten staat. Kiest u een velg met de waardes van uw huidige velgen om zeker te zijn dat de velgen geen verandering zullen geven in rijeigenschappen. U vindt de gegevens van uw huidige velgen in het instructieboekje van uw auto of neem contact op met uw dealer. Zij kunnen u de gegevens van uw velgen direct vertellen. Helaas kunt u de helpdesk hiervoor niet inschakelen aangezien zij geen gegevens van alle merken en modellen auto’s hebben.
 • Specificaties van velgen worden aangeduid met een aantal markeringen. Bekijk alle velgen markeringen.

Montage

 • Bij aanschaf van uw banden bieden wij u de mogelijkheid de banden te laten monteren. Dit wordt gedaan bij een garage- of bandenservice bedrijf bij u in de buurt. U vindt het complete overzicht van montagepartners in het bandenoverzicht. U vult dus eerst uw bandenmaat in en selecteert uw band, daarna ziet u waar u de banden kunt laten monteren.
 • Nee, de montagepartner biedt alleen montage aan. U kunt de banden online afrekenen, het montagetarief betaald u rechtstreeks bij de montagepartner. Na het plaatsen van uw bestelling zenden wij de banden naar het montagepunt toe, voordat u uw bestelling plaatst zijn de banden niet aanwezig bij de montagepartner.
  1. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Daarin staan onder andere de contactgegevens van de geselecteerde montagepartner vermeld.
  2. U kunt de montagepartner direct na het plaatsen van de bestelling bellen om de afspraak in te plannen. Zij hebben een email ontvangen met de bevestiging dat de banden door u besteld zijn. Daardoor kan de montage opdracht snel ingepland worden.
  3. Wij raden u aan ook om contact op te nemen met de montagepartner om het in kennis te stellen van de levering van de banden. Als u kiest voor montage aan huis of op kantoor, wordt er met u contact opgenomen.
  4. Zodra de banden binnen zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. De montage kan daarna direct verricht worden.
 • U dient absoluut zelf, voordat de banden worden gemonteerd, te controleren of de geleverde banden overeenkomen met uw bestelling. Let op: Wanneer de banden reeds zijn gemonteerd kunnen wij deze niet meer terugnemen en kunt u geen aanspraak meer maken op uw herroepingsrecht. Complete zomerbanden- of winterbandensetjes (gemonteerde winterbanden + velgen) nemen wij niet terug!

Voorraad

 • Ja, de complete voorraad treft u aan op de site. Bij ieder product staat het actuele aantal vermeld.
 • Dan zijn deze banden helaas niet voorradig. Nieuwe voorraad wordt dus direct online geplaatst. Helaas is het voor onze helpdesk medewerkers niet inzichtelijk wanneer een specifieke band weer leverbaar is.
 • In verband met het relatief kleine prijsverschil tussen stalen- en lichtmetalen velgen gaat bij de meeste mensen de voorkeur uit naar verfraaide lichtmetalen velgen. Staat bij uw auto geen stalen velgen in de lijst, dan is deze niet leverbaar. Helaas is het voor onze helpdesk medewerkers niet inzichtelijk wanneer een specifieke velg weer leverbaar is.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be