Banden balanceren

Balanceren is onderdeel van de montage van autobanden en winterbanden. Door middel van lood worden autobanden recht op de velg gezet. Hierdoor kun je na montage van de banden weer veilig de weg op.

Auto uitlijnen

De auto uitlijnen is geen onderdeel van de montage van autobanden en zal, in tegenstelling tot balanceren, alleen gedaan worden als de auto sterk naar links of naar rechts trekt. Dit fenomeen heeft te maken met de afstelling van de assen, schade van een ongeval of ouderdom van de auto. Je kunt voor het uitlijnen van een auto bij vrijwel iedere garage terecht. Bij het monteren van jouw autobanden kun je hiernaar vragen.

Autobanden kopen bij BandenConcurrent en monteren door de bandenservicepunt? Jouw banden worden altijd gebalanceerd. De montage van de banden kan bij honderden montagepunten in Nederland, er is altijd wel een punt bij je in de buurt! Doordat er samengewerkt wordt met lokale bedrijven hoef je nooit ver te rijden. Onze montagepunten bieden naast montage voor BandenConcurrent uiteraard ook zelf diensten aan van diverse aard. Jouw apk keuring, olie vervangen of de grote- of kleine beurt regelen, je bent van harte welkom! Na het selecteren van jouw producten kun je een montagepunt kiezen.

BandenConcurrent heeft daarnaast een uitmuntende beoordeling op Kiyoh met een 9.0 en 99% klanttevredenheid. Ook heeft BandenConcurrent ook op Trustpilot een zeer goede beoordeling van een 9.0. Dus bij ons zit je altijd goed.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be