Bridgestone Blizzak DM V1

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak DM V1 blinkt uit in:

  • Uitstekende grip op ijs en sneeuw
  • Zeer goede wegligging bij natte omstandigheden
  • Voorzien van revolutionaire technologie: Multicell Z-compound
  • Stabiel en comfortabel rijden
  • Uitermate geschikt voor 4x4’s

Bridgestone Blizzak DM V1

De Bridgestone Blizzak DM V1 winterband is speciaal ontwikkeld voor 4×4’s. Hoe extreem de weersomstandigheden ook zijn, met dit type autoband rijd je probleemloos van A naar B. Met name de prestaties op besneeuwde wegen zijn noemenswaardig bij de Blizzak DM V1.

Rijd je in een 4×4 en zoek je naar een winterband die extra stevig is en beschikt over een constant wegcontact? De Bridgestone Blizzak DM V1 is dan uitermate geschikt voor je. Ervaar stabiel en comfortabel rijden, ook bij winterse omstandigheden.

Nieuwe technologie

Het profiel van de Bridgestone Blizzak DM V1 heeft vier groeven. Dat zorgt voor een verbeterde waterafvoer. Bridgestone heeft bij deze band gebruikgemaakt van een nieuwe technologie: de zogeheten Multicell Z-compound. Dankzij de microscopisch kleine bubbeltjes en buisjes neemt de band het laagje water dat op ijs ligt moeiteloos op. De band beschikt over een grote poreusheid met als resultaat een hoogwaardige tractie. Daarnaast heb je ook een uitstekende grip op ijs en sneeuw dankzij het randeneffect van de Bridgestone Blizzak DM V1 en de microdeeltjes die zich continu vastbijten in de ondergrond.

Hoog rendement

De Bridgestone Blizzak DM V1 is voorzien van stijve blokken. Je zult merken dat de slijtage van de winterband daardoor gelijkmatig plaatsvindt. Daarnaast zorgt het voor een optimale wegligging en ervaar je een constant contact met het wegdek. Hoe bar de winter ook mag zijn, met de Blizzak DM V1 heb je als bestuurder van een krachtige 4×4 je auto altijd onder controle.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be