Bridgestone Blizzak LM-25

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 25 scoort onder meer op:

  • Optimale veiligheid
  • Ideaal remgedrag op alle wegen
  • Zeer hoog rijcomfort
  • Uitstekende grip op sneeuw
  • Lange levensduur

Bridgestone Blizzak LM-25

De Bridgestone Blizzak LM 25 is een onverslaanbaar goede winterband voor kleine en grote SUV’s, die over het nodige vermogen beschikken. Ook de meeste personenwagens uit de middenklasse komen op deze band prima uit de voeten. De grip en tractie zijn uitstekend op vrijwel elke winterse ondergrond, maar ook op ‘gewone’ natte en droge wegen. Met zijn sterke eigenschappen biedt deze band je veel comfort en veiligheid om de winter mee door te komen.

De veiligheid van een winterband wordt in belangrijke mate bepaald door de grip op het wegdek en de stuurprecisie. Beide zijn bij de Bridgestone Blizzak LM 25 van grote klasse. Daarnaast gedraagt je auto zich op deze band bijzonder stabiel, zowel op lange rechte stukken als in snel genomen bochten. Ondanks de soms grote krachten, blijf je je auto met gemak controleren, zelfs bij hogere snelheden.

In alle opzichten veilig

Het rubber van de Bridgestone Blizzak LM 25 bevat een hoog gehalte silica en blijft uiterst flexibel bij lagere temperaturen. Je krijgt daardoor een merkbaar betere remweg. Het unieke profiel met diverse slimme groeven en verstevigde blokken geeft een geweldige tractie op natte en besneeuwde ondergronden. Een ander voordeel is de goede waterafvoer, waardoor je veel minder kans op aquaplaning hebt. Dankzij de lage rolweerstand zal deze band niet zo snel slijten en ook minder brandstof verbruiken. Speciale aandacht is besteed aan enkele voorzieningen die zorgen voor gelijkmatige slijtage van het loopvlak.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak LM-25

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be