Bridgestone Blizzak LM-32

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 32 scoort onder meer op:

  • Maximale veiligheid in de winter
  • Hoog rijcomfort
  • Prima grip en tractie
  • Stabiliteit in elke situatie
  • Gunstig brandstofverbruik

Bridgestone Blizzak LM-32

De Bridgestone Blizzak LM 32 is de ultieme winterband voor vrijwel alle personenauto’s, van kleine en compacte modellen tot de hogere middenklasse. Een band om probleemloos de winter mee te trotseren, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Niet alleen presteert deze band voortreffelijk op sneeuw en ijs, maar ook in minder bar winterweer. Daarbij bewijst hij zich net zo makkelijk op nat als op droge wegen.

De mooie eigenschappen van de Bridgestone Blizzak LM 32 resulteren natuurlijk in een veilig en zorgeloos rijgedrag gedurende de hele winter. Zijn remprestaties zijn ongekend, zijn stuurprecisie en stabiliteit weergaloos. Daarbij is de band ook nog eens bijzonder duurzaam en zuinig met brandstof, dus zeker geen aanslag op je budget!

Nieuwe technologieën

Een van de innovaties van de Bridgestone Blizzak LM 32 is het loopvlakpatroon voor montage in één richting. Samen met het kruiselingse profiel zorgt dit voor een zeer goede grip en uitgebalanceerde dwarskrachten. Zelfs bij zware regen of sneeuwval garandeert het slimme design van profiel en groeven maximale controle. Mede dankzij de met silica versterkte compound van het loopvlak kun je ook op een extra goede remkracht vertrouwen.

Klaar voor de wintersport!

In ons land bewijst de Bridgestone Blizzak LM 32 al heel goede diensten op besneeuwde en ijzige wegen. Maar zijn uitgekiende constructie en innovatieve materialen plaatsen deze band op een veel hoger niveau. Daardoor is hij ook bijzonder geschikt als je op wintersport gaat, waar je naast sneeuw en ijs ook te maken hebt met smalle wegen en steile hellingen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak LM-32

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be