Bridgestone Blizzak LM-32 EXT

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 32 EXT blinkt uit in:

  • Topprestaties op het gebied van comfort en veiligheid
  • Nieuwste technologie
  • Superieure grip op de weg
  • Duurzaamheid door weinig slijtage
  • Goede remkracht

Bridgestone Blizzak LM-32 EXT

De Bridgestone Blizzak LM 32 EXT is een winterband die specifiek ontwikkeld is voor bestuurders van de wat luxere auto’s. Zij zijn vaak op zoek naar topprestaties, zeker als het gaat om wegen die bedekt zijn met sneeuw. Tegelijkertijd behoud je met deze band de sportieve uitstraling van je auto waar je zo van houdt.

Profiteer van de nieuwste innovaties op het gebied van bandentechnologie, zoals de lamellentechnologie. Dit zorgt voor een ongekende stabiliteit die hand in hand gaat met uitgebalanceerde allround-prestaties. Niet alleen bij natte en droge wegomstandigheden, maar ook op sneeuw en ijs. Met de Bridgestone Blizzak LM 32 EXT kom je probleemloos de winter door.

Kwaliteitsmerk

Bridgestone is een Japans merk dat al jarenlang bekend staat als een topmerk op het gebied van autobanden. De banden van dit bedrijf zijn alom geroemd vanwege de uitstekende eigenschappen op het gebied van veiligheid. Logisch dus dat veel bestuurders een band van Bridgestone kiezen. Bovendien is de slijtage van een Bridgestone-band stukken lager dan bij andere banden.

Superieure grip

De Bridgestone Blizzak LM 32 EXT zorgt voor een superieure grip en dwarskrachten dankzij het loopvlakpatroon voor montage in één richting en lange kruislingse groeven. Is het wegdek waar je op rijdt glad? Ook dan is de grip uitstekend vanwege grote schouderblokken met dicht bij elkaar gelegen groeven. Ook de nieuwste compoundtechnologie draagt bij aan een betrouwbare grip en remkracht onder alle winterse omstandigheden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be