Bridgestone Blizzak LM-32S

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 32S blinkt uit in:

  • Optimaal comfort en veiligheid
  • A-merk winterband
  • Uitstekende grip op de weg, goede remkracht
  • Goede rolweerstand en weinig slijtage
  • Stuurgemak

Bridgestone Blizzak LM-32S

De Bridgestone Blizzak LM 32S is een winterband die specifiek voor personenauto’s geschikt is. Extreem winterweer zoals besneeuwde wegen en ijzel vormen geen enkel probleem voor deze band. Je hebt altijd een optimale grip op de ondergrond waar je op rijdt en de remafstand is zeer kort. Ook als er bijvoorbeeld een sneeuwstorm gaande is. De Bridgestone Blizzak LM 32S is een ideale band voor 4×4-auto’s en ruime sedans.

De nieuwste innovaties op het gebied van technologie zijn gebruikt om deze band maximale prestaties mee te geven. Vooral het stuurgemak valt op bij de Bridgestone Blizzak LM 32S: iedereen die deze banden onder zijn of haar auto heeft liggen, roemt de nauwkeurige handling op een nat wegdek.

Kwaliteitsmerk

Het merk Bridgestone staat al jarenlang bekend als een kwaliteitsmerk en de banden die het bedrijf levert (beroemd vanwege de uitstekende eigenschappen op het gebied van veiligheid) worden door velen gezien als eerste keus banden. Een ander groot voordeel van een Bridgestone-band is dat de bandenslijtage altijd zeer laag is.

Grip op de weg

Met de Bridgestone Blizzak LM 32S profiteer je van een zeer goede grip op de weg. De veiligheid van jou en je medepassagiers is dan ook altijd gewaarborgd. Verder is de rolweerstand van deze band erg laag, wat ervoor zorgt dat hij minder hard slijt. Ideaal voor weggebruikers die op jaarbasis veel kilometers moeten maken.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak LM-32S

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be