Bridgestone Blizzak LM-500

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Bridgestone Blizzak LM 500 blinkt uit in:

  • Moderne en innovatieve technologie
  • Beter en effectiever op sneeuw en ijs rijden
  • Kortere remweg
  • Veilig, comfortabel en milieuvriendelijk
  • Voorkomt aquaplaning

Bridgestone Blizzak LM-500

Ben je op zoek naar een topkwaliteit winterband? De Bridgestone Blizzak LM 500 is ontworpen voor compacte klasse personenauto’s en daarnaast ook prima geschikt voor auto’s met elektrische aandrijving. Bij de ontwikkeling van de band werd gebruikgemaakt van moderne en innovatieve technologie, de zogeheten ologic-technologie.

Bij een ologic-band zijn microscopisch kleine buisjes en bolletjes in het rubbermengsel toegevoegd, wat ervoor zorgt dat je met de band beter en effectiever op ijs en sneeuw kunt rijden. Daarnaast is het contact met de oppervlakte van de Bridgestonde Blizzak LM 500 ook stukken beter.

Sneller rijden, kortere remweg

De Bridgestone Blizzak LM 500 beschikt over een directioneel loopvlakprofiel met een agressief patroon. Het grote voordeel daarvan is dat je probleemloos sneller kunt rijden onder alle weersomstandigheden en dat tegelijkertijd je remweg korter is. Aquaplaning wordt gemakkelijk voorkomen dankzij de effectieve slush- en waterafvoer van deze band. De Blizzak LM 500 is ideaal voor kleinere auto’s waarbij energiebesparing heel belangrijk is.

Kwaliteitsbanden

Met een Bridgestone Blizzak LM 500 winterband ga je veilig, comfortabel en milieuvriendelijk de weg op. Vergeet daarbij ook niet het lage geluidsniveau waardoor je rijervaring nog beter wordt. Het Japanse bedrijf Bridgestone bestaat al sinds 1931 en is momenteel een van de grootste bandenproducenten ter wereld. Het merk richt zich daarbij met name op de productie van de hoogste kwaliteitsbanden uit de premium- en middenklasse. De focus ligt daarbij op de fabricage van allroad-banden die geschikt zijn om in de meest extreme weersomstandigheden mee te rijden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Blizzak LM-500

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be