Bridgestone Driveguard

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Driveguard blinkt uit in:

  • Runflat-technologie
  • Veiligheid
  • Uniek en gepatenteerd ontwerp met koelvinnen
  • Uitstekende grip bij nat wegdek
  • Korte remafstanden

Bridgestone Driveguard

De Bridgestone Driveguard is een speciaal type zomerband voor personenauto’s en de eerste band die in alle beschikbare maten standaard beschikt over runflat. Dat houdt in dat je met een Bridgestone Driveguard band in het geval van lek rijden nog maximaal 80 kilometer kunt rijden met een snelheid van maximaal 80 kilometer per uur.

Ideaal, want zo kun je je rustig naar een andere plek verplaatsen om je band op een veilige manier te verwisselen. Of je rijdt in één keer door naar je garage om een bandenspecialist naar je banden te laten kijken.

Bridgestone Driveguard banden zijn ontworpen voor elk type personenauto dat is uitgerust met een bandenspanningscontrolesysteem (TPMS). Dit houdt in dat er een waarschuwingslampje gaat branden op het dashboard op het moment dat de bandenspanning plotseling lager wordt.

Vooruitstrevende technologie

De Bridgestone Driveguard beschikt over een vooruitstrevende technologie. Het gepatenteerde en geavanceerde ontwerp met koelvinnen zorgt ervoor dat de band wrijving en warmteontwikkeling na een lek opnieuw kan verdelen. Daarbij zijn de zijwanden van de band ook versterkt, zodat een stuk glas of een spijker niet direct voor problemen zal zorgen.

Grip op de weg

Los van de runflat-technologie zijn Bridgestone Driveguard banden ook perfect geschikt om de controle te behouden bij een nat wegdek. Volgens EU-labeling zijn dit soort banden dan ook ingedeeld in de klasse A op dat gebied. Zo ervaar je de beste prestaties van je band als de weg door regen of water nat geworden is en blijven de remafstanden van je auto uiterst klein.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be