Bridgestone Dueler HL Alenza

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Dueler HL Alenza blinkt uit in:

  • Stil en comfortabel rijden
  • Uitstekende controle op de weg
  • Zomerband die ook tijdens andere seizoenen zijn werk doet
  • Veel aandacht voor veilig rijden
  • Goede tractie, ook bij lichte sneeuw

Bridgestone Dueler HL Alenza

De Bridgestone Dueler HL Alenza is een all-seasonband die uitermate geschikt is voor 4×4-voertuigen, luxe SUV’s en lichte tot middenklasse vrachtwagens. Dit type band combineert een stille en comfortabele rit met uitstekende prestaties zodat je de controle op de weg weet te behouden.

Als er dan toch een etiket op geplakt zou moeten worden, dan krijgt de Bridgestone Dueler HL Alenza dat van zomerband. Maar in principe kan je er in elk seizoen van het jaar uitstekend mee uit de voeten. Zelfs bij lichte sneeuw komt deze band prima tot zijn recht.

Goede tractie

De Bridgestone Dueler HL Alenza is ontworpen met het oog op veilig rijden. De buitenkant van de band beschikt over een symmetrisch loopvlakprofiel, zodat je het hele jaar door een goede tractie ervaart, ook in lichte sneeuw. Rijd stabiel over de snelweg dankzij de grote schouderblokken en de doorlopende centrale rib op de band. Ook de responsiviteit is hierdoor beter dan ooit. De brede groeven, laterale inkepingen en lamellen verbeteren de tractie bovendien in het geval van stormachtig weer.

Betere rijkwaliteit

De binnenzijde van de Bridgestone Dueler HL Alenza bestaat uit dubbele stalen gordellagen die steun verlenen onder het loopvlak. Polyester koorden stabiliseren tegelijkertijd de zijwanden en verbeteren de rijkwaliteit. Je ziet het: Bridgestone heeft er werkelijk alles aan gedaan om jou een zo comfortabel en compleet mogelijke rijervaring te bieden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Bridgestone Dueler HL Alenza

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be