Bridgestone Ecopia EP25

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Ecopia EP25 scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Maximale veiligheid
  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Grip bij nat en droog weer
  • Grote stuurprecisie

Bridgestone Ecopia EP25

De Bridgestone Ecopia EP25 is een sublieme zomerband voor middenklasse auto’s. Alle goede eigenschappen die je van een dergelijke band mag verwachten, zijn dan ook in ruime mate aanwezig. Door zijn uitgekiende constructie en materiaalkeuze presteert de band onder alle omstandigheden voortreffelijk.

Die prestaties beginnen al met het remgedrag: alles is in het werk gesteld om de remweg zo kort mogelijk te houden. Grip, tractie en wegligging zijn geweldig. Ook sturen kost geen enkele moeite, omdat de Bridgestone Ecopia EP25 jouw stuurcommando’s feilloos opvolgt. De band gedraagt zich stabiel in de bocht en comfortabel op elk wegdek. Met name op natte wegen laat hij zich van zijn beste kant zien.

Het milieu voorop

De Bridgestone Ecopia EP25 is in meerdere opzichten opmerkelijk duurzaam. De combinatie van innovatieve materialen en een slim profiel zorgt voor minder snelle slijtage, waardoor je langer met je band doet. Ook de rolweerstand wordt positief beïnvloed, zodat je meer kilometers haalt uit je volle tank en minder CO2-uitstoot produceert. En al in de fabriek worden milieuvriendelijke oliën gebruikt om het milieu te sparen. Dus op weg naar een schonere wereld kun je met deze band ver komen.

B(est)and tegen aquaplaning

Rijden in de regen is met de Bridgestone Ecopia EP25 geen probleem. Ook bij veel water op de weg houd je je auto prima onder controle. Dankzij de speciaal geplaatste groeven in het profiel van de band wordt het water snel afgevoerd. De kans op aquaplaning en slippen is hierdoor sterk verminderd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be