Bridgestone Turanza ER300-1

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Bridgestone Turanza ER300-1 blinkt uit in:

  • Comfort
  • Veiligheid
  • Tractie
  • Grip
  • Stuurreactie

Bridgestone Turanza ER300-1

De Bridgestone Turanza ER300-1 is een zomerband voor personenauto’s. Hij wordt aanbevolen voor auto’s van het merk BMW. Met de toevoeging RFT achter het typenummer, gaat het om een band met runflat-technologie.

Als je kiest voor een runflat-model, kun je meerdere kilometers doorrijden na een lekke band. Zodat je niet langs de kant van de weg op een gevaarlijke plek stil komt te staan.

Maar ook de gewone uitvoering van de Bridgestone Turanza ER300-1 is al een kwalitatieve band, waarmee je niet snel stil komt te staan. Hij wordt goed beoordeeld door bandenexperts en hij is verkrijgbaar in een aantal verschillende snelheidscategorieën.

Comfort en veiligheid

De Bridgestone Turanza ER300-1 blinkt uit in comfort en veiligheid. Dankzij diverse verbeteringen in het loopvlakpatroon is een uitstekende grip gerealiseerd. Het asymmetrische ontwerp staat garant voor de beste prestaties op zowel droge als natte wegen. Het loopvlak zorgt voor een uitstekende contact met de weg en een snelle en efficiënte waterafvoer, terwijl het afrolgeluid zo laag mogelijk blijft. De rubbermix is zorgt onder alle omstandigheden voor veel veiligheid voor jou en de andere inzittenden. Ook reageert de Turanza ER300-1 goed op stuurreacties en biedt hij stabiliteit bij hoge snelheden.

Veeleisend

De Bridgestone Turanza ER300-1 is band voor veeleisende rijders. Als je comfort en veiligheid verwacht van de banden onder jouw middenklasser, dan is dit een goede keuze. Nooit heb je problemen bij bochten en op hogere snelheden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be