Continental Conti4X4WinterContact

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Conti4x4WinterContact blinkt uit in:

  • Goede remkracht bij nat of beijzeld wegdek
  • Hoog rijcomfort, laag rolgeluid
  • Uiterst veilig in de winter
  • Uitstekende tractie in de sneeuw
  • Leverbaar met runflat-technologie (SSR)

Continental Conti4X4WinterContact

De Continental Conti4x4WinterContact is een winterband die uitermate geschikt is voor 4×4’s en SUV’s. Vooral in de winter heb je met deze band een uitstekende bescherming.

Of de weg nu vol sneeuw of vol ijzel ligt: de band houdt continu een goed wegcontact. Je rijdt bovendien ook veilig op een nat wegdek, want de band is heel goed bestand tegen aquaplaning. De Conti4x4WinterContact is ook beschikbaar met SSR-technologie (zie “speciale kenmerken” bij de desbetreffende band of deze ook daadwerkelijk de SSR-technologie heeft). De SSR-technologie zorgt ervoor dat je bij een lekke band in een rustig tempo verder kunt rijden. Maximaal 80 kilometer met een snelheid van 80 kilometer per uur.

Ontdek zelf de goede kwaliteit van de Conti4x4WinterContact. Het is en blijft een uitstekende winterband uit de stal van Continental. Of je nu offroad wilt rijden of liever op goed aangelegde wegen een ritje wilt maken: je verplaatst je met dit soort banden veilig en comfortabel overal naartoe.

Topprestaties

Verplaats je veilig van A naar B, ook onder winterse omstandigheden. Met de Continental 4×4 WinterContact SSR heb je de beschikking over een band met sublieme prestaties. Wat de weersomstandigheden ook mogen zijn, er is altijd een optimale veiligheid voor jou als bestuurder en je medepassagiers. De betere grip en tractie zorgen daar wel voor!

Bandenmerk van kwaliteit

Continental is een bekende en kwalitatief hoogwaardige fabrikant van autobanden. Al vanaf het begin van de jaren vijftig is het bedrijf actief met de innovatieve ontwikkeling van specifieke winterbanden. Het profiel van elke Continentalband is dan ook precies toegespitst op de wisselende omstandigheden waar banden mee te maken krijgen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be