Continental ContiWinterContact TS 850

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Continental ContiWinterContact TS 850 scoort onder meer op:

  • Stabiel en comfortabel rijgedrag
  • Perfecte tractie op winters wegdek
  • Prima grip op ijzige en natte wegen
  • Goede bescherming tegen aquaplaning
  • Lange levensduur

Continental ContiWinterContact TS 850

De Continental ContiWinterContact TS 850 is een uitmuntende winterband voor middenklasse en luxere personenauto’s. Hij is ontwikkeld om in de meest extreme winterse omstandigheden te blijven presteren, zodat je altijd veilig en comfortabel achter het stuur zit.

Een combinatie van voortreffelijke rijprestaties en rijeigenschappen zorgt ervoor dat je geen winter hoeft te vrezen. Deze premium band is het resultaat van vele ingrijpende innovaties, waardoor de Continental ContiWinterContact TS 850 nóg beter remt en stuurt dan zijn voorganger. Mede dankzij een ongekende grip en tractie op sneeuw en ijs is de wegligging subliem en houd je altijd volledige controle over je auto. Ook als het op remmen aankomt merk je snel genoeg waartoe deze zeer veilige band in staat is.

Betrouwbaar op winters wegdek

Het profiel van de Continental ContiWinterContact TS 850 heeft brede groeven die open blijven staan tijdens het wegcontact. Hierdoor ontstaat een uitstekende tractie op glad en besneeuwd wegdek. Ook wordt water en natte sneeuw dankzij deze groeven snel afgevoerd, waardoor het risico op ‘doorglijden’ en aquaplaning sterk vermindert. De speciale rubbermix garandeert bovendien ongekende remprestaties op elke ondergrond – van droog tot nat en ijzig.

Lage kosten

Doordat de drukverdeling van de Continental ContiWinterContact TS 850 gelijkmatig is, ervaar je veel rijcomfort onderweg. De stuurprecisie is uitzonderlijk, terwijl het rijgeluid tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast gaan je banden langer mee, waardoor je kosten per kilometer dalen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be