Dunlop ENASAVE 2030

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Dunlop Enasave 2030 blinkt uit in:

  • Brandstofbesparing
  • Grip op droge en natte weg
  • Rijgedrag
  • Stabiliteit in bochten
  • Levensduur

Dunlop ENASAVE 2030

De Dunlop Enasave 2030 is een besparende zomerband voor personenauto’s. Hij werd oorspronkelijk ontwikkeld voor elektrische Mitsubishi’s, maar doet het uiteraard ook goed op andere merken. Zeker als je flink zuiniger wilt gaan rijden.

De Dunlop Enasave 2030 van Dunlop is speciaal gemaakt om te besparen op brandstof. Daarmee wordt ook het milieu ontzien. Minder brandstofverbruik is tenslotte ook minder CO2-uitstoot.

Maar zuinigheid is niet het enige waarin deze band uitblinkt. Duidelijk is ook dat hij niet onderdoet in rijprestaties.

Asymmetrisch profiel

Deze Dunlop Enasave 2030 heeft een asymmetrisch profiel dat over de volledige breedte contact maakt met de weg. Dat zorgt voor stabiel rijgedrag. Slijtage van de band wordt zo ook verdeeld over de gehele band, waardoor de profieldiepte langer behouden blijft en de levensduur langer is. Het profiel is eveneens voorzien van vier forse groeven, die water snel afvoeren. Zo presteert de band ook goed op natte wegen en is het risico op aquaplaneren klein.

Lage kosten

Het geheim van de Dunlop Enasave 2030 is de lage rolweerstand. Je rijdt eenvoudigweg meer kilometers met dezelfde hoeveelheid brandstof. Ook de aanschafprijs van deze zomerband is bescheiden. Met de Dunlop Enasave 2030 koop je voor weinig geld een topproduct van het A-merk Dunlop. Met z’n lange levensduur en z’n besparende eigenschappen houd je dus geld op zak. We kunnen wel zeggen dat deze band een ideale band is als je wilt besparen op autokosten.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop ENASAVE 2030

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be