Dunlop Grandtrek AT20

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Dunlop Grandtrek AT20 scoort onder meer op:

  • Uitmuntende rijprestaties
  • Ongekende tractie in elk weer
  • Sterke remprestaties op alle wegen
  • Minimaal bandengeluid
  • Lange levensduur

Dunlop Grandtrek AT20

De Dunlop Grandtrek AT20 is een multifunctionele all season band, die je veilig het hele jaar door onder je 4×4 of SUV kunt laten zitten. Dus ook op besneeuwde en ijzige wegen. Want al is het officieel geen winterband, zijn winterse prestaties liegen er niet om.

Door de uitgekiende samenstelling en de speciale constructie gedraagt de Dunlop Grandtrek AT20 zich onder alle omstandigheden optimaal. Je kunt blindelings vertrouwen op voorbeeldig rem- en stuurgedrag op elk wegdek. Ook de grip en tractie zijn uitstekend, wat weer bijdraagt aan een prima wegcontact en wegligging. Bovendien produceert de band opvallend weinig geluid. Al met al is het met deze band dus uiterst veilig en comfortabel rijden.

Mooie rijprestaties door innovaties

Zijn mooie rijprestaties en rijeigenschappen dankt de Dunlop Grandtrek AT20 vooral aan enkele belangrijke technologische innovaties. Het all-season loopvlakdesign zorgt voor grip en controle in alle seizoenen. De gepatenteerde VersaLoad-technologie™ garandeert optimale handling, rijcomfort en duurzaamheid onder de meest uiteenlopende omstandigheden. De open schouderblokken met diepe laterale groeven en dwarslamellen garanderen een ongekende tractie onder elke wegconditie. De rondomlopende groeven in het loopvlak voeren overtollig water snel af en verhogen de tractie bij nat weer. En de versterkte zijwangen voorkomen vervorming van de band, waardoor je kilometer na kilometer comfortabel blijft rijden.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be