Dunlop SP LT 60

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Dunlop SP LT 60 scoort onder meer op:

  • Maximaal rijcomfort
  • Prima grip op sneeuw
  • Veiligheid op nat wegdek
  • Ongekende tractie
  • Laag bandengeluid

Dunlop SP LT 60

De Dunlop SP LT 60 is een zeer goede winterband, die garant staat voor veel veiligheid en rijcomfort in de winter. De band werd speciaal ontwikkeld voor bedrijfswagens, die ook in de winter wendbaar en betrouwbaar van A naar B willen komen.

Juist voor bedrijfswagens is een betrouwbare winterband een must, omdat het werk nu eenmaal altijd doorgaat. Je wilt je lading onder alle omstandigheden tijdig en veilig op zijn bestemming krijgen. Dat betekent in de winter een band die geen problemen heeft met natte, besneeuwde en ijzige wegen – maar die ook op ‘normaal’ droog wegdek goed presteert. De grip, de remweg, de stabiliteit en de stuurrespons moeten dan ook altijd goed zijn. De Dunlop SP LT 60 voldoet geheel aan dit profiel en is daarmee een zeer verstandige keuze.

Zeer goede tractie in modder en sneeuw

Winterbanden vergen een aangepast profiel om in winters weer goed vooruit te kunnen. De Dunlop SP LT 60 heeft daarom een profielontwerp met een bijzondere structuur, waardoor je auto als het ware aan de weg ‘kleeft’. Vooral de tractie in sneeuw, modder of regen is zeer overtuigend. Dankzij de stabiele wegligging houd je je auto met speels gemak onder controle. Dit veilige rijcomfort wordt nog verhoogd door het geringe contactgeluid van deze band.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP LT 60

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be