Dunlop SP Sport 01 A/S

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Dunlop SP Sport 01 A/S scoort onder meer op:

  • Uitzonderlijk rijcomfort
  • Sportieve rijprestaties
  • Prima tractie bij zon en regen
  • Goede grip op natte en droge wegen
  • Beheerst rijgedrag bij hoge snelheden

Dunlop SP Sport 01 A/S

De Dunlop SP Sport 01 A/S is een comfortabele all season band voor personenauto’s uit de compacte en middenklasse. Deze veelzijdige sportband levert vier seizoenen lang indrukwekkende prestaties, of het nu hartje zomer is of midden in de winter.

Het komt niet vaak voor dat er zoveel uitstekende rijeigenschappen in één all season band zijn verenigd. De Dunlop SP Sport 01 A/S is dan ook niet zomaar een band! Zijn wegligging is uiterst stabiel en zijn tractie is onder alle weersomstandigheden ongekend. Je stuurt je auto met grote nauwkeurigheid over het wegdek en voelt dat je de auto elk moment volledig onder controle hebt.

Een stille en veilige rit

Innovatie in het belang van de veiligheid heeft bij de ontwikkeling van de Dunlop SP Sport 01 A/S centraal gestaan. Daaruit zijn diverse nieuwe technologieën voortgevloeid, die de band beter maken. Denk aan een extra versterkte hiel, een rubbermix van 100% silica en een uitgekiend profiel met strategisch geplaatste lengte- en dwarsgroeven. De combinatie van al deze unieke eigenschappen zorgt voor een band die – ook bij hoge snelheden en in bochten – vormvast blijft, soepel presteert en een lage rolweerstand oplevert. Dat laatste is weer goed voor het milieu, want het bespaart brandstof en verlengt de levensduur van de band. Ook aan de levensduur van je velg is gedacht, want dankzij een speciale velgbeschermer wordt het risico van velgschade een stuk kleiner.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Dunlop SP Sport 01 A/S

17 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be