Goodyear Cargo G24

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Cargo G24 blinkt uit in:

  • Tractie
  • Wegligging
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Belastbaarheid
  • Kilometrage

Goodyear Cargo G24

De Goodyear Cargo G24 is een zomerband voor bestelwagens, campers en caravans. Het is een band voor als je niet harder dan 150 kilometer per uur rijdt.

Goodyear levert met de Cargo G24 een premium band af die goede weerstand biedt tegen aquaplaning en die voldoet aan de hoogste standaarden. De band is ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten.

Deze band beschikt over een draagvermogen van 850 kilo per band. Daarmee is hij opgewassen tegen zware omstandigheden met maximale belading. Een echte krachtpatser.

Kilometrage

De Goodyear Cargo G24 is ontworpen om te presteren op de lange termijn. Hij heeft een breed draagvlak en een vergroot belastbaar oppervlak, waarmee hij jouw bestelauto of camper met gemak veilig op de weg houdt. Daarnaast is de band door de speciale samenstelling van het rubber bestand tegen scherpe stenen en is de slijtage minimaal. Je kunt vele kilometers lang veilig op weg met deze premium banden van Goodyear. Grote pluspunten van de Goodyear Cargo G24 zijn de grip bij droog en nat weer, het stuurgedrag, de bochtenstabiliteit, de weerstand tegen aquaplaning, de minimale slijtage, het geluidsniveau en de prijs-kwaliteitsverhouding.

Comfort

Het profiel met 4 taps toelopende groeven zorgt voor optimale beveiliging tegen aquaplaning. Het profielblok zorgt voor een stillere en comfortabelere rit. Met de Goodyear Cargo G24 levert Goodyear een band af waarmee je vele veilige en comfortabele kilometers kunt maken, voordat ze weer aan vervanging toe zijn. Bovendien profiteer je van de lagere aanschafprijs, waardoor een investering in deze banden een logische keuze is.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Cargo G24

14 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be