Goodyear Cargo G26

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Cargo G26 blinkt uit in:

  • Geluidsniveau
  • Wegligging
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Belastbaarheid
  • Kilometrage

Goodyear Cargo G26

De Goodyear Cargo G26 is een zomerband voor bestelwagens. Onder andere bezitters van een Mercedes Vito, Fiat Ducato, Opel Vivaro en Toyota Hiace hebben deze band vaak onder hun wagen liggen.

Goodyear levert met de Cargo G26 een premium band voor bestelwagens en campers. Sterke punten van deze band zijn de verbeterde grip, de mobiliteit en het kilometerrendement. Verder is het een wegvaste band met een goede bestendigheid tegen overvloedig regenwater en met een laag geluidsniveau.

Met deze band kun je maximaal 170 km/u rijden.

Hi-tech band

De Goodyear Cargo G26 is een hoogstaande autoband voor bestelwagens en campers. Hij beschikt over een gelijkmatig contactoppervlak, over een profiel met 4 lamellenrijen en over gestabiliseerde schouders. Door de rondomvoerende groeven wordt regenwater snel afgevoerd. De radiale en diagonale lamellen dragen bij aan een lager geluidsniveau. Kortom, een echte hi-tech band voor onder jouw bestelauto of camper. Geen wonder dat veel fabrikanten van bestelauto’s deze band adviseren onder hun modellen.

Grote prestaties

Deze band levert grote prestaties onder grote druk. Zelfs het vervoeren van volle ladingen wordt een stuk prettiger en veiliger met de Goodyear Cargo G26. De solide schouderblokken komen goed van pas in bochten en de gelijkmatige verdeling van de belasting komt de handling van de band – en daarmee die van jouw bestelwagen – ten goede. Waar je rit ook naartoe gaat, met deze veilige banden van de betrouwbare producent Goodyear, wordt alles prettiger. Test zelf wat deze banden voor jou kunnen doen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be