Goodyear Cargo Vector 2

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Cargo Vector 2 blinkt uit in:

  • Goede tractie
  • Uitstekende prestaties op winterse wegen
  • Gelijkmatige slijtage
  • Hoge belastbaarheid
  • Hoge weerstand tegen aquaplaning

Goodyear Cargo Vector 2

Goede tractie het hele jaar door. Daarvoor staat deze all-seasonband voor bestelauto’s en lichte vrachtwagens. Deze kwaliteitsband van Goodyear is het meest geschikt voor op de weg en kan alle weertypen aan.

Zowel bij regen en droog weer als bij lichte sneeuw rijd je veilig met de Goodyear Cargo Vector 2. De band heeft altijd een goede grip. Het is de nieuwe en verbeterde versie van de eerste Goodyear Cargo Vector.

Ben je op zoek naar een kwalitatieve band voor jouw bestelbus? Waarmee je het hele jaar kunt rijden? Deze all-seasonband is een uitstekende keuze. Onder alle weersomstandigheden en met een stevige belading in je bus houd je optimaal contact met de weg.

Prestaties op winterse wegen

De Goodyear Cargo Vector 2 biedt het hele jaar door goede tractie op alle wegtypen. Deze 4-seizoenenband is ontworpen om sneeuw en modder en regen te weerstaan onder barre omstandigheden. Hij biedt maximale tractie in dwars- en lengterichting, zodat je het hele jaar door op pad kunt. Het speciale asymmetrische patroon van het profiel zorgt voor de juiste stijfheid en een betrouwbaar stuurgedrag. Natte sneeuw en regenwater worden snel afgevoerd dankzij de profielgroeven. Daarmee heeft de band een hoge weerstand tegen aquaplaning.

Silica

De silica-rubbermix van de Cargo Vector 2 van Goodyear blijft presteren, hoe bar het weer ook wordt. Zelfs bij zeer lage temperaturen stelt deze krachtpatser je niet teleur. Daarvoor brengt het profiel een flink aantal lamellen mee die voor extreme tractie op winterse wegen zorgen. De flexibele middenblokken grijpen zich vast aan het oppervlak. Daarbij kun je ook rekenen op een lange levensduur. Deze band slijt gelijkmatig en rijdt heel soepel.

Deze band heeft de Goodyear Cargo Vector vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be