Goodyear Eagle F1 GS-D3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle F1 GS-D3 blinkt uit in:

  • Uitstekende grip op droge wegen
  • Goede tractie op nat wegdek
  • Stabiel in de bochten
  • Langzame bandenslijtage
  • Prima beschermd tegen aquaplaning

Goodyear Eagle F1 GS-D3

De Goodyear Eagle F1 GS-D3 is een zomerband die uitermate geschikt is voor bestuurders van sportieve auto’s. Met deze band zorg je niet alleen voor een stijlvolle en sportieve uitstraling, hij voldoet tevens aan de hoogwaardige rijeigenschappen die veel bestuurders eisen.

De Goodyear Eagle F1 GS-D3 is een high performance band die uitblinkt in voortreffelijke rijprestaties. Zelfs de meest hardnekkige regenbuien vormen geen enkel probleem voor deze band. De prestaties bij natte weersomstandigheden zijn uitmuntend. En op wegen waar het gevaar voor aquaplaning bestaat, wordt het water snel afgevoerd.

Zeer veilig rijden

Het veiligheidsgehalte van de Eagle F1 GS-D3 van Goodyear is zeer hoog. De remweg is altijd uitzonderlijk kort, zowel op droge als op natte wegen. En dat zonder dat de band hierdoor sneller zal slijten. Het stuurgedrag van je auto blijft met dit type autoband ook zeer nauwkeurig, zelfs bij hoge snelheden en op bochtige wegen. Je hebt je auto heel gemakkelijk onder controle.

Speciale technologie

De Goodyear Eagle F1 GS-D3 is ontwikkeld met een speciale technologie (anti-aquaplaning) die ervoor zorgt dat de autoband keer op keer zorgt voor sportieve, comfortabele en zeer stille autoritten. Ook als je een keer het gas wat harder intrapt, behoud je nog steeds een perfecte controle over je auto. Met de Eagle F1 GS-D3 van Goodyear beschik je dan ook over de ultieme combinatie van snelheid en veiligheid.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be