Goodyear Eagle RS-A2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Eagle RS-A2 blinkt uit in:

  • Sublieme wegligging
  • Uitstekende grip
  • Voortreffelijke bochtenstabiliteit
  • Zeer nauwkeurige stuurrespons
  • Perfect remgedrag

Goodyear Eagle RS-A2

De Goodyear Eagle RS-A2 is een zomerband van premiumklasse die zowel duurzaamheid als een sportieve uitstraling weet te combineren. Je ervaart een uitstekend stuur- en remvermogen en een superieure wegligging als je dit type band onder je auto hebt liggen. Beleef ultiem rijplezier dankzij de hoge rijprestaties van de Goodyear Eagle RS-A2 die met name wordt geadviseerd voor de wat zwaardere personenauto’s.

Alle eigenschappen van de Goodyear Eagle RS-A2 zijn perfect op elkaar afgestemd. Bovendien is het een zeer geruisloze band zodat je optimaal kunt genieten van zeer stille autoritten. Het externe rolgeluid van de band is dan ook maar 68 dB. Je zult begrijpen dat je op het vlak van rijcomfort met de Goodyear Eagle RS-A2 dus helemaal goed zit.

Minimaal risico op aquaplaning

Je hoeft je geen zorgen te maken als je met de Goodyear Eagle RS-A2 op een weg rijdt waar veel water op ligt, bijvoorbeeld als gevolg van regen. De band is voorzien van brede groeven die ervoor zorgen dat water razendsnel wordt afgevoerd. Het gevaar voor aquaplaning wordt op die manier tot een minimum beperkt.

Zeer hoog veiligheidsniveau

Deze band biedt je op meerdere vlakken extra veiligheid. Zo is het profielontwerp van de Goodyear Eagle RS-A2 asymmetrisch. Je hebt dan niet alleen een heel goede grip op de weg en een grote stabiliteit in de bochten, ook de levensduur van de autoband wordt ermee verlengd. Rijd met deze duurzame band veel betrouwbare kilometers en je zult begrijpen waarom hij in het hoogwaardige bandensegment van Goodyear thuishoort.

Deze band heeft de Goodyear Eagle RS-A vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear Eagle RS-A2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be