Goodyear EfficientGrip Compact Performance

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear EfficientGrip Performance scoort onder meer op:

  • Subliem remgedrag op alle wegen
  • Lage rolweerstand
  • Grote stuurprecisie
  • Perfecte grip op nat wegdek
  • Gunstig brandstofverbruik

Goodyear EfficientGrip Compact Performance

De Goodyear EfficientGrip Compact Performance is een uitmuntende zomerband, gemaakt voor grote en middelgrote personenauto’s. De band presteert voortreffelijk onder alle omstandigheden, zowel in zonnig als regenachtig weer. Hij staat dan ook bekend om zijn grote veiligheid en rijcomfort. Een fraaie derde plek in de Banden Top-100 onderstreept dat.

Deze band is op tal punten geïnnoveerd. Zo zorgt de ActiveBraking Technology voor een beter wegcontact en een kortere remweg dan bij andere zomerbanden – tot wel twee meter op nat wegdek. De WearControl technologie kenmerkt zich door een combi van twee rubbercompounds, wat resulteert in een lage rolweerstand en een stabiele grip op nat wegdek. En het speciale profiel beschermt je beter dan ooit tegen de gevaren van aquaplaning.

Kilometer na kilometer zuinig

Een andere reden om voor de EfficientGrip Compact Performance van Goodyear te kiezen is de FuelSaving technologie. Die zorgt voor een 18% lagere rolweerstand, waardoor je minder brandstof verbruikt en je auto minder CO2 uitstoot. Ook slijt de band gelijkmatiger, wat gunstig is voor de levensduur van je band én het milieu.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear EfficientGrip Compact Performance

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be