Goodyear EfficientGrip Performance

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear EfficientGrip Performance scoort onder meer op:

  • Perfect remgedrag op alle wegen
  • Lage rolweerstand
  • Oog voor het milieu
  • Goede grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Goodyear EfficientGrip Performance

De Goodyear EfficientGrip Performance is een uitstekende zomerband, bedoeld voor personenwagens uit de middenklasse. De band levert geweldige prestaties op het gebied van rijden, remmen en sturen. Dat doet hij onder alle omstandigheden, maar op nat wegdek presteert hij echt uitzonderlijk. Het bewijs is een schitterende derde plek in de Banden Top-100.

In deze band zijn diverse innovaties verwerkt, zoals de ActiveBraking Technology. Door deze technologie is het wegcontact beter en de remweg korter dan bij een standaard zomerband – tot wel twee meter op nat wegdek. Verder is de wegligging in de regen perfect en zorgt het unieke profiel van de band voor een prima bescherming tegen aquaplaning. Qua veiligheid, betrouwbaarheid en comfort kun je je eigenlijk geen betere autoband wensen dan de Goodyear EfficientGrip Performance.

Voor hetzelfde geld meer kilometers

Een volle tank brengt je verder als je op de Goodyear EfficientGrip Performance rijdt. De FuelSaving technologie van Goodyear omvat onder meer een lagere rolweerstand, waardoor je minder brandstof verbruikt. Dat is uiteraard ook beter voor het milieu. Bovendien slijt de band gelijkmatiger waardoor hij langer meegaat, zonder in te boeten op prestaties en rijcomfort.

Tests zomerbanden

De Goodyear EfficientGrip Performance is een zomerband die constant een hoog niveau haalt tijdens verschillende bandentests. Onder andere van de ANWB (waarin de band testwinnaar was) en van diverse andere organisaties (waarin de band vrijwel altijd top-5 klasseringen noteerde).

Zomerbanden testen:

ANWB 2015 (Zomerbandentest 185/60 R14) (2e plaats)
ANWB 2012 (Zomerbandentest 215/65 R16) (3e plaats)
ANWB 2016 (Zomerbandentest 185/65 R15) (5e plaats)

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear EfficientGrip Performance

16 Inch

17 Inch

20 Inch

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be