Goodyear Excellence

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Excellence blinkt uit in:

  • Grip
  • Stuurgedrag
  • Bochtenwerk
  • Remprestaties
  • Rijgeluid

Goodyear Excellence

Een zomerband met de naam Goodyear Excellence moet wel een goede autoband zijn. En dat is het ook, gewoon een voordelige en goede band voor jouw personenauto.

Omdat het een zomerband is, presteert deze band het beste bij temperaturen boven de 7 graden Celsius. Goodyear noemt het een 3-in-1-band. Een band die uitstekende grip, comfort en handling biedt.

Deze Goodyear Excellence is de favoriete band van veel autorijders, waaronder bestuurders van de Volkswagen Tiguan, de Seat Ibiza, de Peugeot 607, de Peugeot 407 en de Peugeot 307.

Polymeer

Deze Goodyear Excellence is opgebouwd uit polymeer, dat aan de weg kleeft. Daarom heeft de band een uitstekende grip en een zeer korte remweg. De prestaties op droge wegen én op natte wegen zijn meer dan uitstekend. Naast de vernieuwde rubbersamenstelling heeft de Goodyear Excellence ook een asymmetrisch ontwerp, waardoor hij makkelijk onder controle is te houden onder alle omstandigheden. De groeven voeren overtollig regenwater snel en doeltreffend af, zodat jij altijd weer veilig thuiskomt.

Excellent

Goodyear is een Amerikaanse producent van kwaliteitsbanden en al actief sinds 1898. Al in 1916 werd het bedrijf de grootste bandenproducent ter wereld. Er zit enorm veel kennis en research in de producten van deze specialist in banden en dat uit zich in elke band die het bedrijf aflevert. We kunnen gerust zeggen dat de Goodyear Excellence een excellente band is. De technologieën waarvan de band is voorzien, maken ’m betrouwbaar en comfortabel. Daarnaast reageert de band bijzonder goed op jouw stuuropdrachten en is hij stil. Al met al een echte aanrader als zomerband voor jouw auto.

Deze band heeft de Goodyear Excellence vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Excellence

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be