Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-2

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Vector 4Seasons SUV G2 blinkt uit in:

  • Milieuvriendelijke band
  • Ook voor in de winter
  • Optimale veiligheid
  • Lange levensduur
  • Uitstekende offroadprestaties

Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-2

Wil je het hele jaar door veilig van je SUV kunnen genieten zonder je banden in de winter te moeten verwisselen? Kies dan voor de Goodyear Vector 4Seasons SUV G2. Deze all-seasonband is speciaal ontwikkeld voor SUV’s en past zich automatisch aan alle weertypes en rijstijlen aan. Dit heeft te maken met de speciale Weather Reactive SmarTRED-technologie die gebruikt is bij de ontwikkeling van deze band.

De Goodyear Vector 4Seasons SUV G2 presteert ook in de winter uitstekend. De band heeft dan ook niet voor niets het sneeuwvloksymbool. Zo weet je zeker dat hij aan alle eisen van een winterband voldoet.

Milieuvriendelijk rijden

Maak meer kilometers met minder brandstof. De Goodyear Vector 4Seasons SUV G2 gaat erg lang mee zodat het veel langer duurt voordat je je banden moet vervangen. Dat heeft vooral te maken met de rubbersamenstelling van de band die voor elk weertype geschikt is. De druk wordt bovendien gelijkmatiger verdeeld omdat de band een plattere omtrek heeft. Het levert je een fikse brandstofbesparing op die niet alleen je portemonnee maar ook het milieu ten goede komt.

Een band die veilig is

Wat voor weer het ook is, met de Vector 4Seasons SUV G2 van Goodyear heb je altijd een uitstekende controle. Op besneeuwde en ijzige wegen heb je met deze band een perfecte grip en tractie. Bovendien zorgen de profielgroeven in de band ervoor dat water en eventueel smeltende sneeuw op natte wegen sneller wordt afgevoerd. Het risico voor het ontstaan van aquaplaning is daardoor een stuk minder.

Deze band heeft de Goodyear Vector 4Seasons SUV vervangen.
De opvolger van deze band is de Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-2.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Vector 4Seasons SUV Gen-2

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be