Goodyear Vector 4Seasons XL

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Goodyear Vector 4Seasons XL blinkt uit in:

  • Het hele jaar door de beste prestaties
  • Lange levensduur
  • Tractie voor alle weersomstandigheden
  • Betere controle op droog en nat wegdek
  • Milieuvriendelijk

Goodyear Vector 4Seasons XL

De Goodyear Vector 4Seasons XL is zoals de naam al zegt een band die speciaal ontwikkeld is om in elk jaargetijde de beste prestaties te kunnen leveren. Met deze all seasonband heb je een betere controle op zowel een droog als nat wegdek. Bovendien is de Goodyear Vector 4Seasons XL een zeer milieuvriendelijke band dankzij de brandstofbesparing die je met deze band realiseert.

Ook in de winter behaal je met de Goodyear Vector 4Seasons XL de beste prestaties. Met de rubbersamenstelling van de band behoud je een goede grip bij alle weerstypen. De band beschikt over dicht op elkaar geplaatste 3D-wafellamellen, waarmee je een betere tractie ervaart op ijs en sneeuw dan banden uit hetzelfde segment.

Certificering

De Goodyear Vector 4Seasons XL is gecertificeerd met het sneeuwvloksymbool. Dat houdt in dat deze band voldoet aan de officiële standaarden die voor winterbanden gesteld zijn. Met deze band heb je een betere controle op zowel een droog als een nat wegdek. Je hebt op bevroren wegen dan ook een 11% kortere remweg en bij een nat wegdek heb je een betere weerstand tegen aquaplaning. Bovendien is de handling op droge wegoppervlakken uiterst betrouwbaar. De stijve profielblokken geven je extra stabiliteit bij het sturen en nemen van bochten.

Milieuvriendelijk

De Vector 4Seasons XL van Goodyear is een autoband die zeer goed afrolt, zodat je meer kilometers met minder brandstof kunt maken. Dit heeft alles te maken met de rubbersamenstelling en de plattere omtrek van de band. Daardoor wordt de druk op de band gelijkmatiger verdeeld.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Vector 4Seasons XL

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be