Goodyear Wrangler DuraTrac

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Wrangler Duratrac scoort onder meer op:

  • Prima remgedrag op alle wegen
  • Hoge stuurprecisie
  • Goede offroad prestaties
  • Goede grip en stabiliteit
  • Lange levensduur

Goodyear Wrangler DuraTrac

De Goodyear Wrangler Duratrac is een robuuste en tijdloze all season band, specifiek bedoeld voor krachtige 4×4 personenwagens. Als je veel buiten de gebaande paden rijdt, heb je aan deze band een uitstekende medecoureur. De prestaties van deze topband zijn indrukwekkend, en dat onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Hij zorgt ervoor dat je je altijd veilig en comfortabel voelt als je achter het stuur zit.

Hoewel de Goodyear Wrangler DuraTrac vooral offroad in zijn element is, kan hij ook onroad prima uit de voeten. Dat merk je gauw genoeg als je vuile, natte, modderige of besneeuwde grindpaden afwisselt met goed geplaveide droge wegen. In alle gevallen biedt de band je een veilige grip en een ongewone tractie. Dit is onder meer het resultaat van de unieke TractiveGroove technologie.

Optimale bescherming

Het speciale profiel van de Wrangler Duratrac van Goodyear zorgt voor maximale grip en controle in de meest uitdagende situaties. Het loopvlak is voorzien van stevige schouderblokken die water en modder met kracht uitwerpen. De unieke centrale blokverdeling en de vele kleine zigzag groeven garanderen een overtuigende aandrijving op natte en besneeuwde ondergronden en veel zijdelingse stabiliteit. Niet voor niets kreeg deze band een sneeuwvloksymbool, waardoor hij geschikt is voor de winter – ook in veel andere landen. Verder is de band heel duurzaam, zodat je er langer plezier van kunt hebben. De ingebouwde velgbeschermer helpt daarbij: hij beschermt je banden tegen typische zijschade, die je makkelijk zou kunnen krijgen op ruw terrein met veel kuilen.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel dan nu de Goodyear Wrangler Duratrac online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Wrangler DuraTrac

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be