Goodyear Wrangler MT/R

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Goodyear Wrangler MT/R POR scoort onder meer op:

  • Formidabele grip in modder
  • Ongekende tractie offroad
  • Onverwoestbare constructie
  • Controle in extreme situaties
  • Weerstand tegen lekrijden

Goodyear Wrangler MT/R

De Goodyear Wrangler MT/R is een extreme offroad zomerband, waarmee krachtige SUV’s en 4×4’s optimaal kunnen presteren. Met een onverwoestbare constructie en een maximaal draagvermogen van 1180 kg per band, vormt zelfs het zwaarste terrein voor jou geen obstakel meer.

Onder alle omstandigheden levert de Goodyear Wrangler MT/R POR formidabele prestaties. Dankzij een permanent sterke grip is hij onverslaanbaar op drassig terrein en in dikke modder. Zijn tractie op sneeuw en natte ondergrond is ongekend. Er er moet heel wat gebeuren wil je met deze uiterst robuuste band lekrijden.

Berekend op zwaar terrein

Zelfs op zeer uitdagende terreinen en in extreem weer kun je op de Wrangler MT/R van Goodyear vertrouwen. Hij zal je in geen enkele offroad situatie teleurstellen en daar is het unieke profiel ook helemaal op berekend. Het profielpatroon zorgt voor constante afvoer van modder en biedt een stabiele en gelijkmatige tractie en grip op de onderliggende vaste bodem. De speciale rubbermix met silica en forse aangrijpranden hebben een extra gunstig effect op de tractie, met name in sneeuw en op nat terrein. En de autoband is zo robuust, dat je hem bijna niet lek kunt krijgen. Diverse voorzieningen in de constructie zorgen daarvoor, waaronder de Durawall technologie voor extra versteviging aan de flanken.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Goodyear Wrangler MT/R

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be