Hankook DW04

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook DW04 blinkt uit in:

  • Hoge stabiliteit
  • Belastbaarheid
  • Lange levensduur
  • Rijprestaties
  • Veiligheid

Hankook DW04

Deze Hankook DW04 is een winterband speciaal voor bestelauto’s en lichte vrachtauto’s.

Ze zijn verkrijgbaar in de velgmaten 13 inch en 14 inch en het maximale draagt vermogen is 560 kilo per band. De band heeft snelheidsindex P, wat betekent dat je er niet harder dan 150 km/u mee kunt rijden.

Deze winterbanden hebben zowel het M+S-symbool als het sneeuwvloksymbool, wat inhoudt dat je hiermee een echte winterband in handen hebt. Met deze banden onder jouw bestelwagen ben je opgewassen tegen de zwaarste winterse omstandigheden en kan het werk gewoon doorgaan, wat het weer ook doet.

Veiligheid

De Hankook DW04 voelt zich op z’n gemak in de winter. Met 4 van deze krachtpatsers onder jouw bedrijfswagen ben je op de zwaarste omstandigheden voorbereid. Het speciale winterprofiel voert water en sneeuw soepel af en zorgt steeds voor voldoende tractie en grip op winterse ondergronden. De laterale groeven en de lamellen verbeteren deze eigenschappen nog eens verder. Je merkt het meteen, als je deze banden onder je bestelwagen, bedrijfswagen of lichte vrachtwagen laat monteren.

Voordelige winterbanden

In de winterperiode rijd je het liefst met betrouwbare winterbanden. Het is een periode met kou, regen en misschien wel sneeuw. Dan kies je voor een veilige band onder jouw bedrijfswagen. Een band waar je nauwelijks omkijken naar hebt. En dan het liefst eentje die je de kop niet kost. De Hankook DW04 is zo’n voordelige winterband voor je bestelbus of personenbus.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be