Hankook Kinergy 4S (H740)

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Hankook Kinergy 4S H740 blinkt uit in:

  • Snelle waterafvoer
  • Rijprestaties op droge en natte weg
  • Grip
  • Remvermogen
  • Lange levensduur

Hankook Kinergy 4S (H740)

Maak kennis met de Hankook Kinergy 4S H740, een multifunctionele all-seasonband voor personenauto’s. Inderdaad, die 4S staat voor ‘4 seizoenen’, wat meteen een groot pluspunt is van deze band.

De Hankook Kinergy 4S H740 presteert het hele jaar door en krijgt op grond van zijn reputatie en prijs-kwaliteitsverhouding een goede beoordeling van bandenexperts. Op het asymmetrische loopvlak brengt deze Hankook-band gescheiden winter- en zomereigenschappen bij elkaar.

Dit zijn de favoriete banden van automobilisten die onder andere Renault Megane en Opel Vectra rijden.

Multifunctioneel

De Hankook Kinergy 4S H740 kan zowel op droge, natte als licht besneeuwde wegen uit de voeten. Tijdens alle seizoenen biedt deze kwaliteitsband hoge rijprestaties. Dit is mogelijk dankzij de brede laterale groeven die in het profiel zijn verwerkt. De band blinkt vooral uit in grip in bovengenoemde situaties, in snelle waterafvoer, in goed remvermogen en handling en een lange levensduur. Kortom, het zijn echte multifunctionele banden.

Technologie

Deze all-seasonband zich boordevol technologie. De band heeft twee soorten lamellen. Die aan de buitenkant zorgen voor grip in de winter, die aan de binnenkant voor grip in de zomer. Zo voel je je bij alle weersomstandigheden volkomen veilig. Het rubber heeft een hoog gehalte aan silica. Dat zorgt voor nog betere grip op wegen met regen en sneeuw. Ook maakt silica het karkas van de band sterker en dat zorgt voor een lagere rolweerstand, waardoor de band langer meegaat. De brede groeven zorgen ten slotte voor een vlugge afvoer van water. Alles bij elkaar heb je met de H740 van Hankook een echte allround-band in handen!

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Kinergy 4S (H740)

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be