Hankook Radial RA10

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Radial RA10 blinkt uit in:

  • Belastbaarheid
  • Stabiliteit
  • Laag risico op aquaplaning
  • Brandstofbesparing
  • Lange levensduur

Hankook Radial RA10

De Hankook Radial RA10 is een sterke zomerband voor bestelauto’s die geschikt is voor alle weersomstandigheden. De band is voorzien van een M+S (modder en sneeuw)-markering. De opvallendste kenmerken van deze band zijn het brede loopvlak en het speciale profiel voor een lange levensduur.

Deze banden zijn het meest geschikt voor temperaturen van 7 graden Celsius of hoger. Deze banden van de Zuid-Koreaanse fabrikant Hankook leveren goede prestaties voor jouw bedrijfswagen op zowel droge als natte wegen. Ze gaan ook zuinig om met brandstof en daarmee heeft de Hankook Radial RA10 een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Speciaal ontwerp

De Hankook Radial RA10 is een robuuste bedrijfswagenband die speciaal is ontworpen om te presteren. Het design van de middenstreep en de open inkepingen van de schouders verbeteren de prestaties in alle seizoenen. Ook is de band goed bestand tegen slijtage. Daarvoor beschikt hij over bloklamellen in de schouders. De lengtegroeven vereenvoudigen de afvoer van water en de zigzaggroeven zorgen voor extra tractie bij regen en sneeuw. Op de wangen van de band tref je zijstrepen aan, die schade voorkomen en je bedrijfsauto tegen schokken beschermen. De structuur van de band geeft veel weerstand tegen spanning door de brede staalgordels en de versterkte hielen. Zelfs bij hoge snelheid biedt deze band vertrouwde stabiliteit.

Hankook

Veel autofabrikanten uit Azië kiezen als af-fabriekband voor het Zuid-Koreaanse Hankook. Als de banden aan vervanging toe zijn, wordt vaak eveneens weer voor een Hankook-band gekozen. Zo wist deze fabrikant ook in Europa en op wereldwijd niveau een voet aan de grond te krijgen. Natuurlijk voldoen banden van Hankook aan de strengste veiligheidseisen. De fabriek heeft een naam hoog te houden als het om veiligheid gaat. En daarmee is het merk een geduchte concurrent voor de premium autobandenmerken uit Europa en Amerika.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be