Hankook Ventus Prime 2 (K115)

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Hankook Ventus Prime 2 K115 scoort onder meer op:

  • Korte remweg op nat wegdek
  • Hoge stabiliteit in bochten
  • Ongekende grip en tractie
  • Langere levensduur
  • Stil en comfortabel rijgedrag

Hankook Ventus Prime 2 (K115)

De Hankook Ventus Prime 2 K115 is een topklasse zomerband voor vrijwel alle personenauto’s uit de compacte en middenklasse. Qua rijprestaties en rijeigenschappen steekt hij boven veel van zijn concurrenten uit. Bovendien is hij aangenaam stil en buitengewoon zuinig in het gebruik. In de Banden Top-100 neemt deze band dan ook een prominente plaats in.

Een veilige en comfortabele rit onder alle omstandigheden: dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Hankook Ventus Prime 2 K115. En dat is in elk opzicht gelukt! Van een zeer korte remweg, goede grip op nat wegdek en een stabiele wegligging tot een geweldige stuurprecisie: aan alles voel je dat je heer en meester bent over je auto én de verkeerssituatie.

Besparend profiel

Uniek aan de Hankook Ventus Prime 2 K115 is het drievoudige radiusprofiel. Samen met een silica rubbermix garandeert dit een perfecte grip op natte wegen, zelfs bij hoge snelheden en in lastige bochten. Diezelfde rubbermix is verantwoordelijk voor een lage rolweerstand, dus minder wrijving en slijtage. Dit betekent een gunstiger brandstofverbruik en een langere levensduur van je band. Juist als je veel kilometers rijdt, is dit dus een zeer terechte keuze.

Alles onder controle dankzij GripTech technologie
Speciale aandacht is besteed aan een optimale grip. Daarbij is gebruikgemaakt van de unieke GripTech technologie. Met name op droge wegen is de grip hierdoor uitnemend, terwijl de remkracht juist op natte wegen voortreffelijk is. Doordat de schoudergrip tijdens het versnellen en bochtenwerk intact blijft, houd je ook in die situaties meer controle over je auto.

Heb je een lekke band, of zijn je autobanden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden van Hankook, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden online en wij zorgen voor de gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Ventus Prime 2 (K115)

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be