Hankook Winter RW06

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook Winter RW06 scoort onder meer op:

  • Betrouwbare rijprestaties in winters weer
  • Voorbeeldige wegligging
  • Perfecte grip op sneeuw en ijs
  • Laag afrolgeluid en hoog rijcomfort
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding

Hankook Winter RW06

De Hankook Winter RW06 is een betrouwbare winterband voor bestelwagens en lichte vrachtauto’s. De band is ontworpen voor intensief gebruik en presteert optimaal onder de strengste winterse omstandigheden. Je weet dus zeker dat je elke rit veilig en comfortabel kunt uitvoeren en geen afspraak hoeft te missen. Daarnaast is de band bijzonder zuinig en duurzaam, waardoor je de bedrijfskosten extra laag kunt houden. Qua prijs/kwaliteit is deze band dan ook een verstandige investering.

Of het nu gaat om een korte remweg of een nauwkeurige stuurrespons: de Hankook Winter RW06 weet in elke situatie wat presteren is! Dankzij een uitgekiend profiel en een wintervaste rubbermix reageert de band adequaat op elke weerstoestand, van droog tot nat en van sneeuw tot regen. Gladde, besneeuwde of ijzige wegen houden hem niet tegen. De stabiliteit (ook in bochten) is ongekend en je houd je voertuig met speels gemak onder controle.

Comfortabel rijgedrag

Een goede wegligging en perfecte stabiliteit zijn essentieel voor een veilige en comfortabele rit. Die vind je beslist bij de Hankook Winter RW06, want door zijn brede loopvlak maakt hij extra contact met de weg. Met als direct gevolg ook een geweldige tractie op besneeuwde en ijzige wegen. Is de winter iets milder? Geen punt. Op droog en nat wegdek gedraagt de band zich eveneens voortreffelijk. Het asymmetrische profiel is verder zo ontworpen, dat het afrolgeluid minimaal is. Je kunt je werk dus ook nog eens in alle rust doen.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Winter RW06

13 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be