Hankook Winter RW06

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Hankook Winter RW06 blinkt uit in:

  • Belastbaarheid
  • Stabiliteit
  • Hoge veiligheid
  • Comfort bij het rijden
  • Lange levensduur

Hankook Winter RW06

De naam zegt het al: de Hankook Winter RW06 is een echte winterband. Om precies te zijn een winterband voor bestel- en bedrijfswagens. Door bandenspecialisten wordt deze band bestempeld als ‘zeer goed’.

Deze winterband is speciaal ontwikkeld voor bedrijfswagens en lichte vrachtwagens en biedt goede prestaties tegen een aantrekkelijke prijs.

De Winter RW06 is de favoriete winterband voor bestuurders van onder andere de Peugeot Partner en de Fiat Ducato.

Loopvlak

Waarom is dit een veilige band? Allereerst heeft de Hankook Winter RW06 een breed loopvlak, waardoor hij veel contact maakt met de weg. In de winter zorgt een groot contactvlak voor betere tractie op sneeuw en ijs. De prestaties op natte wegen – waar we in de Hollandse winters het meeste mee te maken krijgen – zijn vele malen beter dan die van concurrerende banden. Het geluid is extra laag, zodat je tijdens je werk rustig in je bestelauto kunt rijden.

Veiligheid voor alles

In de winterperiode kies je ook voor je bedrijfswagen voor extra veiligheid. Logisch, je hebt misschien een zware lading of mogelijk zelfs personen te vervoeren. In de winter worden de banden van je bedrijfswagen zwaar op de proef gesteld. Dan kies je maar beter voor een merk dat veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Hankook is zo’n merk. Door de goede rijeigenschappen en de uitstekende stabiliteit is de Winter RW06 de perfecte band voor jouw bedrijfswagen. De lage prijs is mooi meegenomen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Hankook Winter RW06

17 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be