Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Winter 240 Sottozero 2 blinkt uit in:

  • Ideaal voor sportieve auto’s
  • Grip op natte wegen
  • Tractie op sneeuw en ijs
  • Remprestaties
  • Weerstand tegen aquaplaning

Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2

De Pirelli Winter 240 Sottozero 2 (soms gespeld als de Winter 240 Sottozero II of de Winter 240 Sottozero S2) is een winterband voor sportieve personenauto’s. Een echte high-performance winterband die evenwichtige sportieve prestaties en uitstekende remprestaties.

Het is een echte Pirelli-band, wat betekent dat het met de veiligheid wel goed zit. Deze bekende bandenfabrikant uit Milaan heeft een goede naam als het op betrouwbare winterbanden aankomt.

De Pirelli Winter 240 Sottozero 2 is bestemd voor veeleisende bestuurders die bijvoorbeeld in een Alfa Romeo, BMW, Lamborghini, Ferrari, Mercedes of Porsche rijden. De band is er ook in een runflat-uitvoering.

Optimaal rijden

De Winter Sottozero 2-serie van Pirelli garandeert je een optimaal rijgedrag tijdens de herfst en de winter. De banden reageren het beste bij temperaturen van onder de 7 graden Celsius. Ze zijn ontworpen op snel water af te voeren en de kans op aquaplaneren sterk te verminderen. Of het nu gaat om droge, natte of besneeuwde wegen maakt voor deze Pirelli Winter 240 Sottozero 2 niet uit. Je krijgt altijd de beste prestaties op welk oppervlak dan ook.

Twee zones

De Pirelli Winter 240 Sottozero 2 heeft een asymmetrisch loopvlakprofiel met een buitenzone die zorgt voor een betere wendbaarheid op een droge weg en een betere grip op sneeuw en op natte wegen. De binnenzone zorgt voor tractie op sneeuw en extra rijcomfort. De nieuwe technologie Temperature Dynamic Compound zorgt ervoor dat de band zich aanpast aan de temperatuur. Je kunt veiliger rijden in zowel de herfst als bij extreem winterweer.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Winter 240 Sottozero Serie 2

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be