Vredestein Comtrac

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein Comtrac blinkt uit in:

  • Lange levensduur
  • Comfort
  • Rijprestaties
  • Veiligheid
  • Weerstand tegen aquaplaning

Vredestein Comtrac

De Vredestein Comtrac is een zomerband voor bestelwagens.

Vredestein omschrijft de Vredestein Comtrac als een band die snelheid biedt met behoud van comfort, veiligheid dankzij uitstekende handling én duurzaamheid. Met de Vredestein Comtrac speelt het Twentse autobandenmerk in op de behoefte aan banden die de goede eigenschappen van personenautobanden combineren met de efficiency van bedrijfsauto’s.

De bijzondere karkasstructuur van de band met de stalen verstevigingsstrook zorgt voor een geharde band die niet vies is van zwaar werk. Dat levert jou onder je bestelauto een hoger rendement op. Maar het zorgt ook voor meer comfort en een veiligere werkomgeving. Wat voor werk je ook doet, met de Vredestein Comtrac heb je altijd een betrouwbare, duurzame kracht die voor je klaarstaat. Sommige voertuigen vereisen meer draagvermogen. Daarom zijn er ook bandmaten beschikbaar met meer draagvermogen (extra load).

Veilig en comfortabel werken

De Vredestein Comtrac biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Met deze zomerband voor bestelwagens heeft het Nederlandse bedrijf Vredestein een bestelautoband afgeleverd die heel veel lijkt op een personenautoband.

Het robuuste bandenprofiel in combinatie met de hoekige contouren zorgt voor een lange levensduur en een hoog kilometrage. De brede verticale groeven met een profieldiepte van 11 millimeter bieden uitstekende bescherming tegen aquaplaning. Regenwater wordt snel en doeltreffend afgevoerd. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende bestuurbaarheid, mede dankzij de speciaal verstevigde karkasconstructie. Dit zorgt ook voor goede grip en tractie. Ook heeft de band een goede grip op zowel een droog als nat wegdek uitstekend.

Met de Vredestein Comtrac investeer je in een bijzonder goede zomerband voor jouw bedrijfsauto. Je kunt rekenen op een comfortabele werkdag en je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van de banden onder jouw werkpaard.

Uitstekende eigenschappen

Kies je voor de Vredestein Comtrac onder jouw bestelauto, dan kies je voor snelheid met behoud van comfort, duurzaamheid en veiligheid. Al met al een uitstekende bestelwagenband die dat alles combineert in één zomerband. Bovendien: deze band doet zijn werk in relatieve stilte. En dat is wel zo prettig als je een groot deel van de werkdag in de auto doorbrengt.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis en kun je ook nog is rekenen op een snelle levering het hele jaar door!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be