Vredestein Ultrac Sessanta

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein Ultrac Sessanta blinkt uit in:

  • Goede remprestaties
  • Hoog comfort
  • Optimaal wegcontact
  • Uitstekende grip
  • Precieze besturing

Vredestein Ultrac Sessanta

De Vredestein Ultrac Sessanta is een zomerband voor personenauto’s. Door bandenexperts wordt hij geroemd om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De Vredestein Ultrac Sessanta zomerbanden zijn vooral bekend vanwege zijn goede grip op natte wegen. Het is een veilige, comfortabele en hoogwaardige zomerband uit de Ultrac-serie, die zich richt op high performance.

Niet alleen de prestaties zijn goed, de band heeft dankzij z’n Italiaanse Giugiaro design ook een sportieve look. Daarmee val je op op de weg! Deze zomerband van Vredestein is populair bij bestuurders van de BMW 3 Serie, de BMW 5 Serie, de Audi A3, de Opel Insignia en de Volkswagen Golf. De bestuurders van deze auto’s hebben allemaal een fijne ervaring met Vredestein Ultrac Echt een band voor ultra high performance wagens.

Gericht op prestaties

Sessanta is Italiaans voor zestig. De naam voor deze band is gebaseerd op het 60-jarig bestaan van Vredestein in Enschede. Naast het uitstekende Giugiaro design, is de band ook in technisch opzicht een hoogvlieger. Het parametrisch design van deze zomerband zorgt voor de uitstekende prestaties op zowel droge als natte wegen. Het speciale compound zorgt voor extra grip in snelle bochten. Aquaplaning vormt geen probleem dankzij de groeven die het teveel aan water snel af kunnen voeren. Met deze banden kun je hoge snelheden rijden. De band blijft steeds veilig aanvoelen en je auto blijft volledig onder jouw controle.

Klanten over de Vredestein Ultrac Sessanta

Klanten zijn tevreden over de Vredestein Ultrac Sessanta. Ze roemen de prestaties: ‘Banden rijden erg fijn met regenachtig en droog weer.’ Een andere klant spreekt over het lage geluid, het gunstige brandstofverbruik en de goede grip in bochten.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be