Vredestein Ultrac Vorti

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Vredestein Ultrac Vorti blinkt uit in:

  • Grip en wegligging
  • Design
  • Veiligheid en stabiliteit
  • Laag afrolgeluid
  • Remprestaties en rijprestaties

Vredestein Ultrac Vorti

Als het beste nog niet goed genoeg is, kies je voor een zomerband als de Vredestein Ultrac Vorti. Een band met een strak design, voortgekomen uit een nauwe samenwerking met de Italianen van Giugiaro. Speciaal voor high-performance luxe wagens en sportauto’s. Daarnaast zijn het banden met een hoger draagvermogen (extra load).

Dit is een geweldige band voor onder jouw bolide. Alles technische know-how over banden heeft Vredestein in deze wegtopper samengebald. Hij rijdt lekker en maakt weinig geluiden. Zelfs als je off road rijdt. Daarnaast zijn het ook zuinige banden. Natuurlijk kun je ook op hoge snelheden veilig met deze banden rijden.

De Vredestein Ultrac Vorti is onder andere favoriet bij bestuurders van de BMW 7 Serie en de BMW 3 Serie, de Ford Mustang, de Audi Q3 en de Audi A5. Deze banden staan vooral mooi op stalen velgen.

Tests zomerbanden

Voor de Vredestein Ultrac Vorti zijn enkele zomerbandentests door gerenommeerde instituten uitgevoerd. Deze consateren dat het een echte performance tyre is. Zie hieronder de resultaten hiervan.

Zomerbanden testen:

ANWB 2016 (Zomerbandentest 225/45 R17) (4e plaats)

Topsegment

Een topper in het Ultra High Performance-segment. Zo noemt Vredestein z’n Vredestein Ultrac Vorti. Het design met z’n asymmetrische loopvlak ademt sportiviteit. Grip op droog en nat wegdek, handling, comfort en remprestaties liggen allemaal op een hoog niveau. Als het droog is en als het regent. De band is daarnaast verrassend stil. Dit zijn typische kenmerken van Vredestein.

Pluspunten

Wat zijn de belangrijkste pluspunten van de Vredestein Ultrac Vorti? Kijk maar even mee. Het loopvlak en de zijkant zijn ontworpen door de meester van het autodesign zelf: Giugiaro. Je krijgt een band met een unieke en sportieve look. Ook heb je meer grip en een betere handling door het mengsel van full silica. De flexpunten midden in het loopvlak zorgen voor een lage rolweerstand en een verbeterde remweg. het profiel is zo samengesteld dat het geluid dempt, terwijl de brede groeven het water vlug en efficiënt afvoeren. De band is er ook in maten met een hoog draagvermogen. Op je SUV misstaat de Vredestein Ultrac Vorti dus zeker niet.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!


Test resultaten

Test resultaten

ANWB 2016 (Zomerbandentest 225/45 R17) (4e plaats)

Deze band heeft de Vredestein Ultrac Sessanta vervangen.
De opvolger van deze band is de Vredestein Ultrac Vorti.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Ultrac Vorti

17 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be