Vredestein Wintrac 4 Xtreme

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Vredestein Wintrac 4 Xtreme blinkt uit in:

  • Hoog draagvermogen
  • Agressief design
  • Goede tractie op sneeuw en ijs
  • Uitstekende grip en wegligging
  • Hoog rijcomfort

Vredestein Wintrac 4 Xtreme

De Vredestein Wintrac 4 Xtreme is een extreem goede high performance winterband voor SUV’s die vooral op de weg blijven. Deze band biedt zeer goede wegprestaties. Veiligheid, design en comfort gaan hand in hand.

Ook als het sneeuwt of als je incidenteel de gebaande paden verlaat, hoef je niet te vrezen. Je hebt altijd een optimaal contact met de weg en een korte remweg.

Ook in de winter wil je het liefst met mooie banden rondrijden. Een pluspunt van deze Vredestein Wintrac 4 Xtreme is dat hij krachtige en agressieve lijnen heeft. Met dank aan het uitstekende werk van de autodesignspecialisten van Giugiaro.

Deze band doet het goed bij klanten die rijden in onder andere de Kia Sportage 4WD, de Kia Sorrento, de Land Rover Discovery en de Jeep Grand Cherokee. Met de Vredestein Wintrac ga je veilig op weg.

Optimum Silica Processing

Het loopvlakmengsel van deze winterband is verrijkt met Optimum Silica Processing. Dat zorgt voor een grote weerstand tegen slippen op natte wegen. De gelijke drukverdeling in het loopvlak geeft je veel comfort en zorgt voor stilte tijdens het rijden.

Veilig en mooi

De Vredestein Wintrac 4 Xtreme is een veilige winterband, dankzij de vele moderne technologieën die zijn toegepast. Hij levert veel comfort en presteert goed op de weg. Als je af en toe offroad gaat is dat ook geen probleem voor deze Vredestein band. Het W-profiel zorgt voor een snelle afvoer van water, modder en sneeuw. Tel daarbij op de uitstekende looks en je hebt de perfecte winterband voor jouw SUV te pakken.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staat deze band ook nog eens bijzonder mooi op stalen velgen.

Bestel nu je banden online en wij versturen je banden gratis (gratis verzending).

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenExpert.be